L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimarts, 20 de desembre del 2011

Amic MAG: No hi ha cap concus de fotografia sobre edificis publics


 
Ens ha escrit M.A.G i li responem:


No, amic M.A.G. No és que no ho vulguem dir. És que realment no ho sabem. Sí que tenim notícies que en el nou govern s’ha parlat de millorar algunes coses dels elements de treball del cementeri i buscar una major seguretat dels operaris (eixes escales i eixes plataformes mòbils!!!), però això haurà d’esperar a pressupostos futurs. 


A més, això que ens comentes que va pasar ahir dilluns, i que suposem que ho dius en pla de conya i ironia, ja pots pensar que no. No hi ha cap Concurs de Fotografia de Nadal ni cosa semblant sobre els edificis publics. Encara que hages vist al regidor del PP que ens dius fent fotos en el Cementeri Municipal segur, segur que no són per a cap concurs.  Segur que tampoc són per informar al govern municipal d’alguna cosa que es pot millorar.  Si en veus altres fotografiant, ni hi ha cap concurs de fotografía a la vista ni s’està fent cap curs de periodisme. 


I que faran amb les fotos, ens preguntes.  Pensem que amb les fotos faran el mateix  que amb les d'aquell dia de les canyes, el riu Vaca i el regidor, que estava fent fotos quan més plovia, i no va avisar a ningú, ni a l’Ajuntament, que s'amontonaven les canyes i podia anar la cosa a pitjor. Les fotos d'ahir dilluns igual són per a una cosa semblant. Ja ho vorem. Però no pensem servesquen per a informar a l’Ajuntament sen el cas que han trobat alguna cosa a millorar.


De totes maneres, M.A. G. t’agraïm la informació. I pensem que si en el Cementeri Municipal no ha canviat res de res els darrers sis mesos, és a dir tot està igual i es gestiona igual seguint el model de l’anterior govern municipal, poca cosa tindran a dir. 


Ja seria bona que ara aconsellaren als altres com han de fer les coses  quan res ha canviat! Però bé…. ja ho vorem M.A. . Ja veus que no t'hem posat les inicials reals. Quan vulgues pots informar-nos d’allò que consideres interessant. Gracietes.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aixo es lo que hi ha que fer seguretat per als treballadors y arreglar-ho conforme toca que alli es on descansen els nostres sers volguts que es mereixen tot el del mon.confiem en els nous politics y sabem que faran el millor per a solucionar les incidencies que es produeixen desafortunadament per culpa dels antics politics que parexia que per a ells no existia cementeri i estava completament abandonat y millorar en tot el possible el servici prestat pels funcionaris i que ningú es puga queixar.