L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 13 de desembre del 2011

CAS VERGERET (III): El PP no vol el projecte i presenta un recurs de reposició a la Confederació



El PP, en nota de premsa que publica La Veu de la Valldigna, tranquil·litza els veïns de Vergeret, després de coneixer-se la sentència del TSJ valencià que declara il·legals les construccions que ells autoritzaren. El seu portaveu i exalcalde, Manolo Vidal, diu que no va a tirar-se cap finca, i que ha parlat amb la Confederació i tot tornarà a la normalitat quan estiga canalitzat el riu. Ja veieu. Ara volen donar la imatge de que s’han preocupat pels veïns, quan fa només poc més d'un mes presentaven un recurs al projecte. Ara de seguida en parlarem d’això, però primer un aclariment:

El PP no li ha agradat que el poble sabera la sentència sobre el Vergeret. I ha buscat de seguida culpables. Ens han arribat comentaris que la pobra Cotorra està en el punt de mira dels comentaris i de coses més grosses que comentaris. I no ens ha agradat:  tot el món sap que ací no amaguem la informació, cosa que alguns no poden dir. 

Una cosa podeu tindre ben certa: La Cotorra és cotorra i xarradora, però no ha dit res a ningú… perquè no sabíem res. Ho sabérem diumenge pel diari Levante i informàrem al personal. No hem sigut nosaltres els “correveidiles”: no sabíem res. Ara, si ho haguérem sabut de seguida ho publiquem. No ho haguérem dit abans a ningú. Nosaltres els primers, faltaria més. Ja ens sap mal no haver ho sigut perquè en compte de les 1.416 entrades d’ahir igual arribem al triple.

Una cosa hi ha clara: les sentències són publiques, qualsevol pot accedir a elles. I bons són els redactors de successos i tribunals per espigolar-ho tot. ¿Que no ho veieu tots els dies en la tele? No, potser el PP no ho veja, perquè no perd el temps en programes de  tribunals i xafarderies.

No som advocats, però alguna coseta sabem, com per exemple que la Llei Orgànica del Poder Judicial, article 266 punt 1, diu i copiem de l’original castellà: “Las sentencias, una vez extendidas y firmadas por el juez o por todos los Magistrados que las hubieren dictado, serán depositadas en la Oficina judicial y se permitirá a cualquier interesado el acceso al texto de las mismas”. I damunt, en els jutjats, moltes vegades les pengen al tauler. O siga que de filtració de sentencia pública, res de res. 

¿És va conéixer la sentència en la campanya electoral i no es va informar a la resta de partits?

Cal agraïr i felicitar al diari Levante-EMV per la informació. Però el diumenge i dilluns hem sabut cosetes: ens diuen, i solem estar ben informats, que la sentencia del TSJ es va comunicar el dia 9 de maig. Si les nostres fonts no fallen el dia, era en campanya electoral municipal i sembla ser que no es va informar a ningú. ¿Què va passar, es va guardar la sentència en un calaix com si fora una factura? ¿Per què no es va informar a la resta de partits del consistori? Ens diuen que el govern municipal es va assabentar pels funcionaris i ja passat el 11 de juny. 

Cal recordar que el PP de Tavernes no ha fet com el PSOE en el canvi de govern: No ha fet cap traspàs de poder ni va donar cap informació de res. Els despatxos i ordinadors buïts, li donaren les claus al secretari de l’Ajuntament i… apanyeu-vos! Informació: ni una ni mitja ni cap.

El PP ha presentat un recurs de reposició perquè no es faça el projecte.

La nota de premsa del PP sembla que vol convertir Manolo Vidal en el salvador quan ens diu que  tot el projecte estava tancat, tot estava acordat, tot estava solucionat i , consensuat.  El PP afirma que ho va deixar tot consensuat en el projecte. Però no diuen, com si ha dit algun blog afin en internet, que han presentat a la Confederació del Xuquer un recurs de reposició. Ara no volen que es faça el projecte i com l’excusa que ara ja no és bo per a solucionar els problemes de Tavernes. ¿Quan governaven era bo i ara ja no ho és? 

Com heu llegit: Si això que publica el blog del PP no és cap mentira, fa poc més d’un mes ells presentaren un recurs de reposició contra el projecte quan, la seua nota de premsa diu, que el van consensuar en 2008. Menut consens! Si jo governe, el projecte que vaja endavant i, si no governe.  a posar impediments. Primer que no es faça a que ho faça un altre govern municipal!

El PP volia que l’Ajuntament presentarà el recurs contra el projecte del Vaca

Però no acaba ací tot. Com que som cotorres… Ens diuen que fa poc més d’un mes, i sembla ser que un dia abans d’acabar el termini, el PP va proposar al govern municipal presentar el recurs com a Ajuntament. L’alcalde no va acceptar perquè el projecte és la solució per al Vergeret i el nou govern també l’havia reconsensuat i reconfirmat em les reunions amb la Confederació mantingudes a l’estiu. 
I ens han dit que l’endemà mateix tenien una reunió amb Confederació, el govern municipal va convidar al senyor Manolo Vidal a que anara amb ells i explicara a les mateixes persones amb les quals havia consensuat el projecte que ara ja no el volia. El senyor Vidal va rebutjar anar a la Confederació i a eixa reunió assistien l’alcalde Jordi Joan i la regidora Carmen Canet. .

O siga que, el PP se les dóna de “solucionador” en la nota pel consens diuen del 2008, i ara, en temps de licitació, presenta un recurs perquè no es faça? ¿Algú ho comprén? I damunt diuen en la nota de premsa esmentada que “El Tripartit allò que ha de fer ara és respectar l’acord que va tindre el PP amb Confederació i no moure sensacionalismes ni anar de salvador d’una situació que ja està consensuada”. O siga li demanen al govern municipal que respecte l’acord sobre el riu quan ells no el respecten i posen un recurs per paralitzar-lo. El Món al revés. 

I diu també la nota que “confíem que es facen les obres de canalització del riu Vaca, que ja estan en procés, i es solvente la inundabilitat de Tavernes…”.   O siga que confíen que es facen les obres i com no, ajuden… ¡posant impediments i recursos!. Volen fer-nos creure que desitgen solucions a la inundabilitat de Tavernes i posen un recurs al projecte que és la solució.

No sabem que passarà amb el projecte amb el nou govern de Rajoy. Ara, si que esperem que, si per una o per altra el projecte no s’adjudica els pròxims mesos, el PP viatge totes les setmanes a Madrir a donar la vara i demanar l’execució. És el mínim que cal esperar després de l’empastrà que han fet en el Vergeret.
-

22 comentaris:

Anònim ha dit...

Estos del PP ja no enganyen a ningú!! Aleeeeeeee a pastar fang!!!!!!

Anònim ha dit...

Benvolguda Cotorra, he llegit amb atenció els tres articles sobre el "CAS VERGERET", així com les rèpliques del PP en nota de premsa i amb els blocs peperos (DIARI de TAVERNES i EL VENTILADOR de TAVERNES) i també l'EDITORIAL del LEVANTE d'ahir.

Per això li apunte un nou fil d'investigació, que vosté amb lo apreada que és, agraïra i aprofitarà:

- A qui pertanyien els solars del VERGERET ?

- Pot haver-hi tràfec d'influència en l'aprovació d'aquest PAI ?

- S'han beneficiat familiars de l'antic govern municipal o d'anteriors governs del PP valler ?

Esperem que ens puga aportar algó més sucós. Salutacions

INDIGNAT ha dit...

Cotorra perdona la meva ignorància, però voldria que m'explicareu quina relació hi ha entre el projecte de laninació del riu i la il.legalitat de la urbanització del Vergeret, no ho entenc perquè si es lamina el riu estic d'acord en que previndrà les avingudes d'aigua, però la proximitat de les vivendes serà la mateixa i la urbanització continuarà essent il.legal no?

Per altra banda del que estic segur és que tot açò no deuria ser una més, estem farts de veure com els polítics en fan una darrere l'altra i no passa res, s'hauria d'actuar de forma contudent i sense paleatius contra aquestos individus que juguen amb les il.lusions de la gent o com diria aquell "ES PENSEN QUE TENEN A DÉU AGAFAT DELS OUS!"

La Cotorra de la Vall ha dit...

Benvolgut anòmim de les 11:54.
És un camp eixe que no ens correspon a nosaltres.
Si que és cert que algun exregidor tenia un terrenyet en la zona i que el va vendre, però com que la llei no impedeix comprar i vendre i fer negocis...

Respecte a Indignat. Sincerament ens pilles en fora de jóc. No ho sabem. A vore si algu amb més coneixements tècnis i legals ens ho aclareix als dos.

Anònim ha dit...

Que vergonya!! La gent del PP, l'únic que deuria fer, per respecte al poble, és no enredar i treballar juntament amb el govern per solucionar alguna cosa, si es que es pot. Soc ciutadà de Tavernes i hem trobe avergonyit i senc que aquestos del PP ens estan faltant el respecte, es veu que ens tenen com uns ignorants als habitants de Tavernes, i ara com si fossen xiquets intentant tirar les culpes a altres. El més decent que podrien fer és que dimitiren el senyor ex-alcalde i tots els altres que han tingut a vore en tots aquestos anys de mentides. Senyors del PP! els ciutadans de Tavernes no som ignorants ni imbècils, ja està be de prendre-li el pel a la gent!
Un poc de dignitat, per favor!

Anònim ha dit...

Moooolt bon article Cotorra, ara si que està tot clar!! A vore quines mentides s'inventen ara per a justificar allò que és injustificable. Els has deixat amb el cul a l'aire!!! no hi ha ningú del Vergeret que a les pròximes els vote, viuen il•legals per culpa del PP.

Anònim ha dit...

EL OBSERVADOR ...

Dada la tonica ultima de los editores de este honorable blog, solo decir una cosa:

Si queremos información no máss ni menos veraz que esta, pero más.

Visitad el articulo que aparece en Diari de tavernes, en concreto el ultim post publicado, con un lenguaje claro i breve se hace un recorrido sin dar culpas a nadi ni ensalzar a nadie, mentira si ensalzan algo en este ultimo post, la verdad. El post esta mandado Po un tal Vergeret...

Saludos.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Gràcies per la informació. A nosaltres també ens l'ha enviat.

I la tònica dels editors d'aquest blog sempre ha sigut dir la veritat i només que la veritat. Tenim la nostra línia, però no passa per la mentira i la manipulació.

Dis-nos quant hem fet d'una mentira noticia i quant hem fet critica personal d'algun polític, cosa que tots no poden dir.
Tenim un respecte per les persones, i moderem els comentaris ofensius i personals i no hem deixem passar cap.
Ací també ens n'arriben d'eixa classe i no en passa cap. No saps els que hem tingut amb el tema del Vergeret dirigits a Pérez, Vidal i Bono. No en voràs cap ofensiu.

I ho hem dit sempre: la gestió política és la gestió política i la personal la personal. Ja fa molt de temps, des del primer dia, que és el fil director i la pedra cantonera d'aquest blog i de la gent que hi participa.

Salutacions

Anònim ha dit...

No hi ha més solució a llarg termini contra aquestes situacions que agafar-les com venen i resoldre els problemes, sense oblidar fer el possible perquè no es puguen repetir.

Jo crec que s'hauria d'investigar a fons el tema del Vergeret, buscar els responsables de la i·legalitat, i sobretot, el per què de la il·legalitat. I portar davant la justícia a qui siga. Pero ja!!

Perquè molts ja estem farts de tant de xorisso per al poc pa que tenim, i de que mai passe res. Que sempre estem esperant la pròxima cagada, total per a que tot continue igual, amb l'agravant que la política queda embrutada una vegada més i els ciutadans fotuts.

Anònim ha dit...

A mi el que diu el senyor Vergeret em sona a:" tots ho han fet bé" i no, per suposat que no! Hi ha gent que amb la seua mala gestió han fet grans desastres i com ja no poden tirar les culpes al tripartit, perquè ningú s'ho creu, ara es vol deixar les coses com a que tots ho han fet bé i no senyor meu, no ha estat així. Hi ha polítics que en TAVERNES ho han fet molt mal!!!

Asun G ha dit...

Quizas sera la luna ,hoy brilla con redonda plenitud y parece que ocurren cosas extraordinarias,nacen mas niños y las personas sensibles tienen emociones moviditas.Hoy he sabido que soy ilegal o mejor dicho estoy en situacion de ilegalidad por haber comprado una vivienda en la que vivo 2años,sobre la que hay una sentencia del tsj que asi la declara y que propone la demolicion en principio,aunque bien es cierto que hay una continuidad en la noticia que te lleva a la esperanza de que alguien ya ha recurrido y ha recuperado la codura a pesar de la influencia de la luna.
Es curioso al menos repasar por cuantos sitios oficiales y legales he pasado desde que decidi comprar este piso en 2005.fui de las ultimas en acercarme a la constructora quedaban 2 viviendas y acudi al ayuntamiento y hable con urbanismo y pedi cita con el arquitecto aparejador y consulte cual iba a ser la situacion de la entonces prometida piscina ,solo esa fue mi duda e indique cual era mi intencion al interesarme por ello,queria comprar, y despues de mostrarme los planos me dijeron textualmente "compra tranquilamente sin problemas,no te va a molestar la piscina ",no me dijeron pero cuidado es" vivienda potencialmente ilegal".por supuesto tampoco lo escuche de la constructora.curiosamente creo que el ayuntamiento forma parte de las instituciones legales de la administracion de este pais ,no?,tambien me consta que la constructora es una empresa legal y para serlo han recorrido, seguro, todos los tramites legales que les permiten realizar su actividad y lo habran hecho a traves de organismos oficiales legales ,o no?
es curiso que el banco te de una hipoteca sobre una vivienda potencialmente demolable , con lo que ellos son ...
es curioso que la notaria te de una escritura legal sobre una vivienda potencialmente ilegal,dificilmente explicable para mi,no?...
es curioso que pase por catastro y por hacienda ...
es curioso que paguen impuesto ibi en el ayuntamiento...y tantas cosas que me vendran a la mente en dias sucesivos.
y yo me pregunto si mi vivienda es ilegal ,todos los sitios legales nombrados ¿en que situacion quedan ?,supuestos complices de la ilegalidad ,supuestos consentidores de la ilegalidad ,supuestos encubridores de la ilegalidad ,supuestos causantes de la ilegalidad ...
y si la justicia en este pais va tan atascada y si se pronuncia tan tarde mientras deja que las viviendas se construyan y se vendan ¿en que supuesto puesto queda?
y por que despues de tanto supuesto ,yo que voy tranquilamente y pago constructora, impuestos legales ,hipoteca,notaria etc etc etc,tengo que ser objeto de castigo ? que he hecho yo?,he sido yo? ...por que la pobre y erronea actuacion de otros supuestamente legales generan un castigo sobre mi ? sera la luna que me tiene confundida ,o es la luna quien me ilumina para que vea con claridad ...quizas la luna,si si la luna.

Anònim ha dit...

Sincerament Asun, un comentari genial...jo crec q no cal dir res més. Sempre la paguen justos per pecadors en este mon injust i avuí en dia els polítics careixen d'una cosa q es ja molt necessària, RESPONSABILITAT dels seus actes. Estàn jugant amb la vida de les persones d'una manera cruel.De tota manera la gran manada borreguil va a continuar votant a tota esta colla d'estafadors de traje i corbata, sols veure els casos de València i Castelló amb Camps i Fabra dona molt que pensar. Salutacions

Anònim ha dit...

EL OBSERVADOR...

Señor editor no estoy del todo en acuerdo con usted nada mas decir de esto ya que usted y yo tenemos las cosas claras, cuantas veces a censudaro en dos semana mis comentarios?, en ninguno mis palabras ofenden ni faltan al respeto, mis palabras siempre dicen la verdad la misma que usted dice potenciar y valorar, el problema son las lineas editoriales, que merman la pluralidad.

Que nos ha contado hoy el señor alcalde sobre el tema del vergeret, nada. El no a contado nada, a traido al tecnico nos a contado el tema y ya esta, pero nuestro alcalde, ni esta letra es mia.

Otra cosa, si lo que publicaba el periodico x y el x', no es cierto porque ustedes que dicen y velan por la verdad lo publican, despues de la reunion en el ayuntamiento ha habido otra, y la verdad con la segunda se han clarificado mucho mas las cosas, pero eso es lo de menos, lo imporante es modificar y diluir la verdad para decir medias verdades y causar su medio de comunicación, la tele del PP, segun ustedes el periodic x y el x', cojan en sus manos los documentos leanlos sin pausas sin prejuicios politicos ni tendencias politicas y descubrira la verdad sobre toda verdad, que es una y unica.

El proyecto urbanizador fue y es legal en el momento de su ejecución ya que la ley se cumplio, sin un punto en contra, si algun funcionario de CHJ, no realizo si trabajo bien y cuando vieron los edificios en tavernes dijeron esto hay que pararlo, es otro tema, porque oportunidades de decir no al proyecto las tuvieron y no usaron ni una gota de tinta en decir nada en contra.

Otra cosa, mejor lo guardo para otro momento, que seguro me replicas.

Ahhh, ahora es cuando me dices la frase de alguien que dice, si paro mal y si no paro tambien, pues sigo, eso es responsabilidad, y lo sabes, ya que el parar una edificacion con permisos que afecta a terceros te exan a juicio y te sacan hasta lo que no tienes, asi que adelante y tranquilos el TSJ (español ya dira), y si el gabinete Juridico del ayuntamiento no supiera que tiene la razón y sabiendo que el el ayuntamiento no tiene dinero no aconsejarian dejar de pleitear, asi al menos ahorrariamos, y otra pregunta creen ustedes que CHJ, seria capaz de demoler una sola vivienda del vergeret, no verdad que no pues ya esta dejen de decir verdades maquilladas, y no nos asusten que los pisitos son y fueron caros pero valen la pena.

Anònim ha dit...

Per tenir les coses clares...

Es clar que hi ha una sentencia del TSJCV que declara nula la urbanització i que obliga a retirar-la.

Apart del recurs de casació, dirigit principalment a anular o no la sentencia, mai revisar de nou el cas, cal saber que opina la CHJ respecte a la potestat que te ara de solicitar la execució de la sentencia...Perque no ho oblidem, en principi pareix que l´interés de la CHJ el que preten es evitar que en cas de desbordament del riu es produesquen desgracies personals cosa que els ha importat un bledo als técnics i politics de l´ajuntament a l´hora d´autoritzar la urbanització i no ho oblidem, de fer oids sords als avisos reiterats de la CHJ. I sense oblidar tampoc, que Manolo, o el PP de Tavernes no pinta ni fa res ni de cara a la CHJ ni de cara al poble peque ara es qüestio entre parts, i que jo sapiga les parts son l´Ajuntament de Tavernes, els que han perdut, i la CHJ els que han guanyat. Així que Manolo i els del PP, calleu la boqueta, deixeur fer a qui pot fer i vosaltres feu el que saber fer, resar per a que no ploga i que no passe res.

Es trist però sembla que els responsables de tot açò han pensat mes en els diners que en el perill de autoritzar una obra al costat del riu, que infringia la normativa de seguretat. Que pasaria, deu no ho vullga, si un mal dia vingues una gota freda i el riu sen sortira per eixa zona? Qui seria el responsable de deixar que gent del poble visca al costat del riu?

El més lamentable de tot aço es que els presuntes responsables son els que ara diuen, tranquils que no us tombaran les vivendes, pero no diuen...tranquils que si un dia el riu es desborda i fa mal a qualsevol veí jo pagaré el que siga, o canviaré la meua vida per la del que vaja a faltar.

No es el mateix que sols siga una vivenda que 500, i aixo es el consol que poden tenir els caparrotas que sense saber-ho han comprat les vivendes. I que reialment son els afectats per dues maneres...per la por de perdre les vivendes i per la por de saber ara que viuen en perill.

Pero que no s´oblide que el perill de viure al costat del riu ha estat avisat per la CHJ i obviat per l´ajuntament i tècnics de l´ajuntament i a veure si pasa algo i apareixen poncios pilatos llavant-se les mans, alguns d´ells amb les butxaques ben plenes.

Es tant urgent "legalitzar" la urbanització com acabar amb el perill de desbordament del riu i més ara que tot-hom sap que el vergeret, al menys per a la CHJ es zona de posibles riuades.

El d´abans per a mi es el prioritari ara, i quan abans es faça millor per a tots, i quan es solucione el empastre....caldrà averiguar qui son els reponsables per a saber qui, quan i com s´han omplit alguns les butxaques jugant amb la seguretat de les persones del poble.

I una cosa que voldria que tot-hom tinga clara...Tot el mon es lliure de comprar i vendre terres, excepte uns...els que va autoritzar tot acò incomplint la legalitat vigent, i canviant el seu mateix proiecte inicial...ni tres carrils, ni desdoblament de la nacional pel riu, ni res del que figura a aquel progama tan bonic que va presentar el PP fa ja alguns anyets.

Será legal que un si te terres les puga vendre a una urbanització, pero ni es étic, moral ni just que el que ho faça aprofite el seu carrec per a que les seues terres o de familiars siguen per a vivendes i no per a carretera o servicis...a que no? I menys encara rebent trucades de la CHJ per a que es parara tot.

Bello,bello. ha dit...

A Tavernes com diu el president del Consell Insular de Balears, "No caben més xoriços" al canviar de govern estem creguent molt en el que diu este politic. No volem més xoriços. I ho diu un president del PP que els ha intentat depurar. A Tvernes el mateix " NO CABEN MÉS XORIÇOS". I mira que encara falten coses a eixir. PP fes-t'ho mirar.

Anònim ha dit...

No mentiu, si el vol, peró millorat.

Anònim ha dit...

No el volen. No volen el projecte. I faran tot el possible perquè no es duga a cap. Millor dit no volen que el faça el govern municipal actual.

Han tingut anys per a millorar-lo. en les converses amb la Confederació. No estava consensuat?

Anònim ha dit...

EL OBSERVADOR...

Per a tot i totes, i tambe per al anonim 14/12/2011 4:34:00.

Date una miradita al docuemnto siguiente si no lo tienes dilo y lo mando a la cotorra y que lo publiquen, y veras como la CHJ, en el periodo de alegaciones y de proyeccion del proyecto no dice esta boca es mia, y menos aun dice nada en contra del proyecto. Lo dice a toro bien pasado.

BOLETIN OFICIAL DE LA PROVINCIA DE VALENCIA Nº 143 18-VI-2003, PAGINA 3 ANUNCIO.

Despues de leer esto veremos que opinas de eso que afirmas que la CHJ, dio parte de que no se podia hacer ahi nada, si lo que pone el boletin es mentira o esta falsificado ya no lo se pero parece bueno y como desconfio hasta de mi sombra lo buscado en internet y es identico uno y otro.

CHJ, no indico en ningun momento nada en contra de dicho proyecto.

Anònim ha dit...

Ui, ui, uuiii senyor Observador.

Any 2002 i 2003 govern del PP a Espanya, amb Aznar de president i els carrecs de les confederacions nomenats pel govern, a València mana el PP i a Tavernes el PP.
I diu vosté que la Confederació no diu esta boca és la meua? Ui, ui, uiii...

Després en el 2004 canvia el govern, canvien responsables de Confederacions i de seguida apareix l'afer Vergeret de Tavenres.

Jo, què vol que pense... i vosté que pensa?

Anònim ha dit...

Per a l´observador per referencies personals...

Cite al Levante-EMV "La sentencia del TSJ se produce por el hecho de haber construido dicha urbanización en la zona de policía del río Vaca. El proyecto del Vergeret se levantó sobre suelo inundable y, pese a ello, ni el ayuntamiento ni la empresa promotora hicieron caso alguno a la Confederación Hidrográfica del Júcar (CHJ). Este organismo primero les requirió para que anularan el plan, y después, cuando empezaron a construirse los bloques de viviendas, exigió la paralización de las obras. Ni una cosa se cumplió ni la otra tampoco"

"Ni siquiera el hecho de que el río Vaca se desborde con relativa facilitad en esa zona impidió que se siguiera con la urbanización, ahora ya concluida.El proyecto del Vergeret se aprobó entre los años 2000 y 2001, cuando el PP gobernaba la localidad y era alcalde Eugenio Pérez. En el año 2002 la empresa Provergeret inició los trabajos. Un año después la CHJ denegó la autorización para ejecutar las obras argumentando que se encontraba en zona inundable y de protección de río Vaca."

"En un informe del guarda fluvial fechado en 2005 se recoge que en la urbanización Vergeret se están construyendo edificios, «uno de ellos a sólo 25 metros del margen izquierdo del río», lo que llevó a la apertura de un expediente sancionador que finalizó en 2007, cuando se le imponen los 6.010 euros de multa, además de la paralización de las obras y la retirada de lo ya construido."

De fet en 2005 es presenta un recurs contra la denuncia...si presentes recurs es perque algú ha denunciat, i si algú a denunciat, es suposa que abans ha avisat...

I la cirereta del pastis "La sentencia del Tribunal Superior de Justicia de la Comunitat Valenciana recoge diálogos mantenidos por técnicos de la Confederación Hidrográfica del Júcar con responsables de la promotora de la urbanización y con concejales del ayuntamiento que reflejan bien a las claras el grado de ninguneo hacia las resoluciones del organismo de cuenca. En una ocasión, el guarda fluvial citó al promotor para redactar el acta de denuncia. A ese encuentro acudieron el responsable de Provergeret y el ingeniero director de la obra. «Este último nos manifestó que no desea saber nada de esta confederación», indica la sentencia. El acta de la CHJ recoge que los representantes evadieron todas las notificaciones. s. s. tavernes"

Per cert Observador si endevines premí...que relació hi ha entre un concejal i unes terres venudes a la urbanització, que ves per on, es paguen com a solar i no com a carretera XD. Bo, no ho saps? dons ahi tens una pista XD.

Anònim ha dit...

perque no publiqueu les alegacion? no son gens roïns, son per amillorar el proyecte, conteu tot i no el que vos interessa.

Anònim ha dit...

Massa temps han tingut per ferles de 2005, lo q pasa es que no volen que els del nou govern duguen avant el projecte.