L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 15 de desembre del 2011

Demà divendres es lliuren els premis i s'exposen les obres del primer concurs de dibuix nadalenc convocat per l’Ajuntament de Tavernes

El Mercat Municipal serà l’escenari escollit per a l’acte de lliurament dels premis del primer concurs de dibuix nadalenc organitzat per l’Ajuntament de Tavernes i l’Associació de Venedors del Mercat Municipal.

La regidora d’Educació, Pilar Altur, lliurarà els premis al voltant de les 18:30 hores, juntament amb el president de l’associació de venedors del mercat municipal, Salvador Ausina. L’exposició dels dibuixos estarà oberta del 16 de desembre al 7 de gener.

La regidora d’Educació, Pilar Altur ha manifestat que “hem deixat absoluta llibertat als xiquets amb les tècniques usades per a l’elaboració del dibuix. Vull destacar, a més, la bona acollida que la iniciativa ha obtingut dels centres escolars de Tavernes, i, per descomptat, de tots els participants”. 

L’objectiu d’este primer concurs, amb una temàtica centrada en el Nadal a Tavernes i adreçat a xiquets de tercer i quart de primària dels col·legis de la localitat, era fomentar la creativitat dels alumnes dels segon cicle de primària de Tavernes. Amb esta iniciativa s’ha tractat de descobrir els artistes que els xiquets tenen dins i també implicar els escolars en tradicions tan arrelades a la nostra ciutat com són les festes de Nadal.

Els premis que es lliuraran són tres: el primer, dotat amb una consola PSP, el segon amb un xandall i el tercer amb un complet maletí de pintura.  El jurat ha sigut format per Marga Ferrandis, professora de l’Escola de Pintura i Ceràmica de l’Ajuntament, un representant designat per l’associació de venedors del mercat municipal i l’escultora Xaro Bonilla. 

-