L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dissabte, 31 de desembre del 2011

El Bloc de la Valldigna es reuneix per felicitar-se els Nadals

  
 
Els col·lectius de la Valldigna del Bloc (Compromís) van celebrar ahir un sopar d’agermanament en un conegut restaurant de Tavernes.
L’acte va reunir militants i regidors de les tres poblacionspares conegudes de la formació nacionalista i va comptar amb la presència del diputat de Compromís i secretari general del Bloc, Enric Morera, i del representant d’aquesta formació en el Consell d’Administració de RTVV, Rafael Xambo.


El diputat nacional, Joan Baldoví, va excusar la presencia per motiu familiar però va fer arribar als col·lectius la seua salutació i els va encoratjar a continuar la tasca encetada amb els bons resultats electorals del 2011.

El sopar es va celebrar amb un ambient distés, amable i en acabar va prendre la paraula Jordi Joan i Enric Morera, per agrair el recolzament de tots els militants, recordar els compromisos de govern del Bloc i desitjar a tots un Bon Any 2012.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

El millor que feu, lo que está davant está davant i la vida son quatre díes.
Ara, a Llorenc Grau ni aigua, vos avise, que el conec, pregunteu a la EPA.