L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 22 de desembre del 2011

El Pare Nadal visita els xiquets de l’Escola de Jocs de l’Ajuntament en el pavelló cobert


El Pare Nadal arribava ahir al pavelló d’esport amb gran rebombori i alegria dels xiquets de l’Escola de Jocs. A les 5’30 de la vesprada tot estava a punt, i amb uns xiquets i xiquetes d’allò més nerviosos i preparant-se el que anaven a dir-li, quins joguents volen per aquest Nadal que els del Dia de Reis ja vindran i ara el que va davant… va davant!

El Pare Nadal va compartir uns moments amb la riallera xicatlla vallera i, com no, va aprofitar per obsequiar-los amb uns detallets sempre sota l’atenta mirada del regidor d’Esports, Josep Llàcer, i personal del poliesportiu municipal que es convertiren en els seus ajudants.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

QUIN AMBIENT MES BO ES RESPIRAVA EN EL POLIDEPORTIU ,ERE IMPOSIBLE PERO AL FINAL VAN PODER DESCANASR DELS MANOLOS,ERA RARO PERO NO ASISTIREN YA QUE ULTIMAMENT ESTAN EN TOTS ELS PUESTOS COM SEMPRE INTENTANT FIGURAR LO QUE NO HAN FET EN EL SEU MANDATARI,ENCONCRET ES NOTA QUE NO APOYEN A LA JUVENTUT.YO PERSONALMENT ESTAVA MOLT AGUST MIRANT COM DISFRUTAVEN ELS XIQUETS EN EL PARE NADAL EN PAU Y TRANQUILITAT,AIXINA DEU DE SER TAVERNES UN POBLE PER A TOTS Y APROFITE PER A DONAR ELS BONS NADALS A TOTS.