L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 8 de desembre del 2011

El PP confia que l'eixida valenciana de la crisi siguen els jocs d’atzar. Si s’obrin 67 casinos més, el País Valencià doblarà la xifra de la resta de l’Estat.


Aquest tipus de màquines no les desitgen els hostalers.

 La conselleria d’Hisenda dissenya un decret per modificar el reglament de les sales de joc i permetre a tres concessionàries tenir les llicències provincials per obrir i gestionar sales de joc als hotels. Segons el conceller Vela, l’objectiu del Consell és reactivar l’economia, però el sector coincideix amb l’oposició que es generaràun previsible monopoli.

Per a reactivar l’economia d’un sector “en hores baixes” el Consell ha decidit canviar els actuals reglaments i fer possible que tres empreses elegides puguen obrir en els hotels sales de joc amb “màquines C”, aquelles amb que permeten aconseguir premis majors. La conselleria de José Manuel Vela concedirà les llicències a les següents empreses: Cirsa a València, Acrismatic a Alacant i Orenes a Castelló. A més, també contempla la possibilitat d’obrir altres 30 sales de joc a València i Alacant i 7 a Castelló.

Els propietaris de sales recreatives han fet palés el malestar per l’aparició d'una nova competencia. La Federació d'Associacions de Màquines Recreatives s’ha queixat de la situació monopolística que genera la concessió a una proveïdora per provincia i per als hotelers el descontentament és doble: d'una banda perquè les sales no inclouran tots els jocs que desitjarien (ruletes, etc.) i per un altre la gestió no estaria en les seues mans. 

L’oposició s’ha pronunciat negativament sobre l’anunci d’Hisenda. El PSOE ha reclamat “explicacions immediates” sobre l’esborrany que, “sembla beneficiar certes empreses”.
 
El diputat de Compromís, Enric Morera, ha dit que si ix endavant el canvi normatiu els grans perjudicats seran els hostalers, perquè “es pot veure ressentida l’estabilitat laboral de 40.000 treballadors de l’hostaleria”. Morera ha conclòs que “és una irresponsabilitat” del govern del PP “convertir el País Valencià en una meca del joc”

EU  ha dit que “és trist comprovar que el joc siga una de les poques mesures fiscals que té el PP”

Segons L'Informatiu
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Com dia Monleón, a guanyar diners, on están, on están ....mentres el poble s'entreten jugant no pensa, aixó ja eu fea Franco amb el fúutbol i el Reial Madrit.