L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 14 de desembre del 2011

Els farmacèutics es mobilitzen avui davant l'engany del Consell




Era abans de les eleccions i la Generalitat va evitar la vaga de les farmàcies amb la promesa d'abonar uns diners. Promesa que ha incomplit i membres del sector es concentren avui davant la Conselleria d'Hisenda com a protesta pels impagaments. Aquest és l'inici d'uns quants mesos on els aturs i les manifestacions poden omplir el calendari. 

Promeses i més promeses. Eixe és el funcionament de qualsevol campanya electoral. Així va ocórrer abans de les eleccions generals, quan la Generalitat valenciana va decidir arribar a un acord amb les farmàcies davant una possible vaga pels impagaments del Consell. Un pacte marcat per un calendari que ara, després de les eleccions, s'incompleix. 

El 8 de novembre s'ingressaven els primers 60 milions d'euros, per a saldar progressivament el deute de 550 milions i pal·liar les protestes al sector. Però la promesa de pagar altres 60 milions el 10 de desembre s'ha ajornat i això ha fet que els farmacèutics hi hagen decidit prendre mesures. 

La situació  econòmica que viuen des de fa mesos pels retards en els pagaments de les conselleries de Sanitat i d'Hisenda és greu. A falta de conéixer la decisió del col·legi de València, hui serà el primer acte de protesta. Aquest és el preludi d'un hivern calent. Aturs de farmàcies i mobilitzacions al carrer poden ser algunes de les accions al llarg del pròxims mesos. Mentre tant i davant els retards del govern autonòmic, les farmàcies han hagut de fer front a la despesa dels medicaments, la responsabilitat dels quals corresponia a la Generalitat.

- Segons L'Informatiu
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Se ha anunciado un huelga para los días 19, 20 y 21, no obstante, habrá una de guardia.