L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 24 de desembre del 2011

Gran èxit de la vesprada cultural i nadalenca organitzada ahir divendres per l’Ajuntament

  

Va ser tot un èxit. I volem que es repetesca l’experiència els pròxims anys perquè l’ambient de Nadal que es va crear va ser impressionant. Tavernes va canviar de cara durant unes hores gràcies a la tasca desinteressada de la música de cornetes i tambors del CIM la Valldigna, la Societat Unió Instructiva Musical de Tavernes, la Coral Marinyén i el Cor de Cambra Quinzedemarç.


La iniciativa de l’Ajuntament ha resultat molt bona i si es volia fer ambient de festa nadalenca, animar la zona comercial del poble i fer participar els veïns de l’esperit nadalenc
es va aconseguir.


L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, anit mateix, agraïa personalment als musics participants la col·laboració totalment altruista i recordava que aquestes activitats eren part del compromís que es va assolir amb els comerciants de Tavernes per tal d’assolir un ambient nadalenc i festiu en la nostra ciutat. L’alcalde ahir en parlar amb els grups participants assenyalava que enguany ha estat la primera vegada però ja citava als participants en pròximes edicions.


I és molt d’agrair, i demostra un gran amor pel seu poble, la participació totalment desinteressada de les agrupacions.  El passeig, el mercat i la Plaça Major foren ahir els llocs que acolliren les interpretacions, uns espais urbans que, com podeu vore en les fotografies, estaven molt animats per la presència de vallers i valleres que agraïren amb aplaudiments el treball i interpretacions de les agrupacions

-

9 comentaris:

Estruch ha dit...

Y es que con poco dinero, imaginación y voluntad se puede hacer una gran fiesta y esta la fué, un diez para la concejala y muchas gracias a los participantes por hacernos pasar un buen rato, nos hace falta a todos ante tantas adversidades.

Anònim ha dit...

Falles en l'autoria i d'on naix la idea de fer la festa.
Però de totes maneres, un 12 al govern municipal. Jo no felicitaré a cap individualitat i això que no erraria en l'autoria.

Estruch ha dit...

Dis-me qui es l'autor i el felicitem també, jo no eu se i per el tant sols puc felicitar als caps, també magradaría fer-ho als peus i braços, doncs sen-se aquestos el cap no es meretja.

Ja ho esperava. ha dit...

Com la tele de Gandia que va a cobrir el festival de futbet del dissabte i sols entrevista a una persona i no al organitzadors. L'únic fallo va ser que la persona entervistada no va recordar dir que estava el president del Tavernes, ni l'alcalde de Tavernes, ni el regidor d'Esports. Tot pa mi, varen pensar junt als de la tele, que al ser preguntats varen dir que tanta gent no cabia. En fi, Tavernes, espere que no torne a passar, que hi ha qui fa caritat sols per eixir cara al public, quan abans no era aixina.
Si vols caçar els pilles de seguida.

Anònim ha dit...

¿I qui va tindre eixe "lapsus" involuntari tan gran?
Algun detall o nom, please.

Ja ho esperava ha dit...

Qui mire la tele Gandia ho sabrà, i tots els que anaren com jo en el quilo per a entrar se poden imaginar. Sempre que arrepleguen dels pobres caritat estan els mateixos.

Anònim ha dit...

Jo no la puc vore.

Anònim ha dit...

el del lapsus no sería a favor de un ex-alcalde que apareix a eixa tele totes les setmanes?

Anònim ha dit...

M'enganyat,creía era Eugeni , però de poc, entrevistaren a Manué, el queal es creu que encara es l'alcalde del poble, sol el teniu que vore a qualsevol acte oficial.