L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

diumenge, 4 de desembre del 2011

Gran èxit del berenar solidari del divendres


 Tavernes ha donat mostra de la seua solidaritat amb una gran resposta als actes organitzats per Càritas Interparroquial. La iniciativa del “berenar solidari” organitzat la vesprada del passat divendres al Mercat Municipal va aconseguir 1.820 euros.
Al llarg de la vesprada, els assistents van degustar per un euro productes casolans com xocolate, bunyols, coques dolces o salades, suc de taronja, pastissets i torrons de moniato, dolços variats variada i altres productes més. I si no volies menjar-te’ls allí mateix, te’ls podies emportar a casa.

Càritas ha agraït la participació desinteressada de la població tant en la compra dels productes com en aportacions de particulars i d’entitats valleres que recolzaren la iniciativa alguns elaborant bunyols, xocolate i suc  i altres preparant coques i dolços.
Un agraïment especial mereixes les empreses Chocolates Clavileño, Sala Hnos, Hispaser,  Princesalisimo Cash Patri, DisVall, Salinas, Comunica’t, L’Ànec i els forns de Tavernes que participaren amb una mostra dels seus productes artesanals: Fons-Meló, Toran, Purín, Peiró del P. Colom, el Murciano, Pa i dolços Braç Treballador, i com no agrair al col·legi de les Germanes (HHDC) per deixar el seu menjador per fer els bunyols i el xocolate.
Càritas assenyala que cal agrair al Mercat Municipal per la cessió dels seu locals i el suport donat a la iniciativa i com a l’Ajuntament de Tavernes per haver donat una vegada suport en aquests tipus d’activitats. També expressa el seu agraïment als mitjans de comunicació per la seua difusió, des del cotxe que dóna informació ciutadana fins a la radio, periòdics i informació digital. A tots moltes gràcies.
Aquestes activitats de Càritas busquen recaptar diners o productes que van destinats integrament al manteniment de l’Economat, amb el qual es dóna suport i alimentació a unes 800 persones de la nostra població amb pocs recursos econòmics. Cal indicar que l’objectiu de Càritas va mes enllà i busca despertar la consciencia social que  permeta amb la participació de cada ciutadà i ciutadana  aconseguir un món mes just i com diu el lema de la campanya per al 2.012:  “Viu senzillament, per tal de que altres senzillament puguen viure”.
-
 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Es verdad, cuando queremos podemos : TAVERNES SEMPRE SOLIDARIA

Anònim ha dit...

Que gusto ver mano a mano a dos entidades como Adisva y Cáritas.
Es que, tía Carmen, estás en el medio de todo, será porque "qui val, val, i qui no, pa Pandal" para que haga butifarras de burro.