L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 19 de desembre del 2011

La Penya Taurina de Tavernes es va constituir ahir




 Ahir diumenge es va constituir la Penya Taurina de Tavernes en el transcurs d’un dinar que reunia a una vintena de persona, els primers integrants. L’acte va servir per a presentar el nom que farà servir i el logo, així com els objectius d’aquesta nova associació que naix a Tavernes i que, són, de manera resumida:

        - Col·laborar amb l’Ajuntament a l’organització dels bous al carrer.
        - Assessorar a la Regiduria de Festes en tot allò que fa referencia als bous al carrer.
        - Atendre tots els festejos taurins que hi haja a la nostra localitat.
        - Mantindre un contacte respectuós amb la festa de bous al carrer.

Així mateix es va constituir la gestora que s’encarregarà de legalitzar els estatuts i que va quedar formada per Angel Moreno, com a president, Jaume Talens, com a secretari, Ximo Llinares, com a tresorer, i com a vocals Victor Grau
 i Miguel Angel Moreno, un dels millors
retalladors que tenim a la ciutat, guanyador del premi de Canals i triomfador a Benidorm.


La nova associació ha comunitat que prompte traurà tota la informació perquè els interessats en puguen formar part. La previsió és establir una quota de cinc euros anual i entre les activitats previstes s’hi celebraran reunions i actes amb convidats d'honor per parlar del tema, així com diferents visites relacionades amb el món del bous al carrer. Aquests actes s’iniciaran només estiga legalitzada la Penya. Els promotors han agraït el suport de l'Ajuntament i el de Vicent Morell, un ramader valent amb una bona ramaderia i que havia facilitat en gran manera l’èxist dels festejos de les passades Festes del Poble, tal com va remarcar en el seu parlament el president Angel Moreno.

-          Remés per la Penya Taurina
-

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt guapos en la foto.
Ara la pregunta del millo:
Que han costat els bous al carrer?
I altra pregunta:
Pagaran estos aficionats els bous al carrer com es fa a molts pobles?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Si son exactes les dades que hem esbrinat, i no pensem que ens hagen dit cap mentida, els bous al carrer li han eixit debades a l'Ajuntament.

Ha sigut una simple operació de bona gestió, i t'ho expliquem:

Pas 1: S'anul·la l'espectacle d'Arevalo que valia 9.500 euros + IVA. Es a dir més de 11.000 euros.

Pas 2: Contractem a Xavi Castillo per 1.800 euros

Pas 3: La resta per als Bous al Carrer que han tingut un cost que no ha arribat als 10.000 euros inclos tot, i quant diguem tot vol dir tot: metge, ambulancia, seguretat, etc.

O siga que amb el que costava la nit d'Arevalo hem tingut bous i la nit de Xavi Castillo.

Hem tingut la plaça plena el dia de Xavi Castilló i hem tingut "a rebentar" el Carrer Major i la gent contenta, amb indepèndencia de que ens agraden o no els bous.

I nosaltres ens preguntem si serà per això, perquè no s'airejaren eixes quantitats, que molt de parlar dels bous des de l'oposició i criticar el cost però en els plenaris no ho han preguntat.

I tu ho has dit: es fa en alguns pobles. En altres no es fa així i queden dins de les festes.

També hi ha molts pobles que paguen una quota familiar obligatoria per a les festes i a Tavernes no es fa.

O siga que no apliquem ací segons la nostra conveniencia i pensar el que fan o deixen de fer en altres pobles.

Tonet de la Vall ha dit...

Una altra pregunta:
Quant va costar anul·lar l'actuació d'Arèvalo?

La Cotorra de la Vall ha dit...

0 EUROS.

Anònim ha dit...

Cotorra havies de traure fora de comentaris la informació dels costos i fer una noticia. La gent vol eixa informació.
Gràcies.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Hi ha gent que no se n'adona o no vol adonar-se que La Cotorra no és com altres mitjans, que igual que passa en política, tots no som iguals.

I no anem a publicar res ni dir ni "mu" ni fer critica del que faça cap persona dins de l'àmbit privatiu i personal propi i més quan no té cap relació amb la gestió municipal, perquè no té eixes responsabilitates.

Opinem i sempre ho hem dit que qualsevol veí de Tavernes té dret a ser soci de la UD Tavernes, del Basquet,etc; a dedicar el seu temps lliure a fer ciclisme, a muntar penyes taurines o a anar a tirar pedres a la muntanya, i això no es motiu de critica per ser un àmbit personal i no public.

I ara si vol eixe no tant anònim, que també ens diga: "vosaltres també, gent de La Cotorra".