L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.937
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.452

divendres, 2 de desembre del 2011

La Regidoria d’Esports millora la instal·lació lumínica del trinquet municipal de Tavernes



 
La Regidoria d’Esports que dirigeix regidor Josep LLácer ha millorat l’enllumenat del trinquet municipal dins del Pla d’Optimització de les instal·lacions esportives municipals . 

La regidoria d’Esports ha traçat un Pla d’Optimització dirigit a solucionar les mancances de manteniment que tenen les instal·lacions esportives. L’última actuació ha tingut lloc en el trinquet, una instal·lació que no es podia usar en fer-se fosc i que els anys passat no s’havia solucionat a pesar de les queixes dels usuaris. 

El trinquet municipal torna a estar plenament operatiu després d’haver canviat més de la meitat dels llums que estaven fosos des de feia d’anys i haver procedit a una reparació general de tots.

També hem sabut que en uns dies s’hi col·locarà el reixat que impedirà l’eixida de les pilotes fora del trinquet i molèsties als els usuaris de les altres instal·lacions. La tela metàl·lica es va llevar fa 10 anys per a fer una reparació i mai no es va tornar a col·locar.
-

10 comentaris:

Anònim ha dit...

yeeee, que el regidor ha manat cambiar una bombilla es noticia?

La Cotorra de la Vall ha dit...

I tant que és noticia. Tan gran noticia com la que seria que enmig del desert del Sahara ploguera tant que provocara fins i tot inundacions en els oasis.

Doncs açò és igual. Si després d'anys i anys sense canviar-ne cap, no només se'n canvia una sino la meitat i s'arregla tot el sistema d'enllumenat, després d'anys, imaginat si és noticia.
I molt bona, almenys per als que practiquen la pilota, cosa que sembla ser no és el teu esport.

C.P. la Valldigna ha dit...

Tal vegada tindre nova llum no semble una gran notícia. Per això anem a contar on està realment la noticia:
Les solucions als problemes de manteniment que en anteriors governs s'ens ha negat al aficionats a la pilota no han estat problemes de diners, sino de voluntats.
Uns exemples:
• Quan es fonia alguna llum, no la canviaven (en el minitrinquet, clar). Quan passava en altres llocs del poliesportiu (frontó, pistes auxiliars) sabeu d'on les reposaven? Sí, llevaven les del trinquet, fins quedar-nos quasi a les fosques.
• Quan estava penjant la tela metal•lica per rovellada, la van llevar i ens digueren que no hi havia diners per reposar-la. A la setmana següent, enreixaren totes les pistes auxiliars i els fons de les porteries del Camp d'esports.
• Quan posaren a la venda el trinquet de Manolete per un preu irrisori, l'Ajuntament va fer oits sords, no els interesava.
• L'alternativa que els proposarem va ser allargar el minitrinquet per poder competir al poble. La resposta va ser fer les pistes de petanca exactament per on voliem allargar-lo.
• El club de pilota és l’ÚNIC de tots els del poble que cedeix la seua instal•lació en horaris d’entrenament propis per a la pràctica no federada (escola de jocs i extraescolars).
Per altra part, actualment, amb menys diners però més trellat, l’Ajuntament ens ha preguntat, ens ha escoltat i ha fet, dins les possibilitats.
És per estes entre altres raons que sí que tenim que donarli importancia més que a un fet aillat, a l’actitud d’uns i altres polítics.
També donem les gràcies per la paciencia i constància dels aficionats, xiquets i pares de l’escola de pilota, per a que a mig termini puguem “vore la llum”.

Junta directiva Club de Pilota La Valldigna.

Anònim ha dit...

Mes clar i senzill impossible de dir. Gràcies a vosaltres per mantindre la flama del nostre esport nacional (valencià, clar).
Pot ser siga per això, per ser un esport autòcton valencià, que el PP sempre ha fet oides sordes a la pilota valenciana i a les seues necessitats, per ser nostra.

un ex un pet ve ha dit...

no la noticia no es una bombilla son vint les noticies que sumaes a les dotce bombiles(que poca vergonya)ja fan les actuals,la noticia es que perlo meins no tindran lascusa els xicots de no pegarli a la pilota digent que no la veen,la noticia es que per fi sa set la llum i per lo meins espere que no ultilicen aquest focus com arrecavit d'altres instalacions,la noticia es que aquest nou govern afet en dos mesos lo que l'altre no a fet en vuit anys,ja no estracta de les dites peretes sino que per lo meins sanasabentat que hi ha un mini tricquet dins del polideportiu,cosa que els altres ni san asomat per alli,fa vuit anys que no hi ha verga per dalt per on sortixen les pilotes ben aviat,aquestos per lo meins intentaran de posar la noticia es que la pilota valenciana es cent un poc meins despreciadfa que abans,i si hi han noticies per una simple bombilla canviada que diu el primer comentari,per no seguir si no esataria fins dema.

un ex un pet ve ha dit...

el vint i cinc d'octubre vaig fer unes critiques saludables en aquest full,sobre com es dulla el mini trinquet,i n'altre comentariste mesenva en prenyar sense pasar la cosa mes avant,com vaig dir no li donava aquest govern els cent dies de rigor si no tot el dos mil dotce,i que estaria tan a les verdes com a les maures,i no en fet falta els catorce mesos en un prou,per tant com vaig dir no mes que puc que parlar be d'aquest govern igual que avera fet a la inversa per no alabarlo,el aver fet en un plis plas lo que els altres no feren en vuit anys,per lo cual ja es la segona vegada que aprofite per felicitarlos i puntuarlos en un once,aquestos si que valen.p.d.l'altra vegada vaig signar com anonim aquesta per lo meins posare un siunonim.

Poble sense referents ha dit...

Que el trinquet de Manolete, com un cabàs més d'edificis i instal·lacions emblemàtiques, haja desaparegut del poble, diu molt de com som els vallers.

Anònim ha dit...

facilitar l'esport no es mai res mal, siga el que siga el que es faca.

Bello, bello, pilotari. ha dit...

La veritat es que els que manaven estaven per l'esport del PP, el padel. Estaven per abandonar el Club de Tenis ja que arribaven amb els seus cotxes i ja no podien aparcar. Per això a la piscina que tants dolors de cap ens porta a la gent de Tavernes, com el parquin, esta tot ple de l'esport nacional per a ells, és a dir privat amb dret d'admisió, i cinc o sis sales de padel. Joc del Rovellet, Eusebio o el Geneovés, perdó de Aznar i la seua politica.
Dona de deu president del club de pilota que esta partit esta guanyada.

Anònim ha dit...

Tems tota la raó.