L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 7 de desembre del 2011

L’Ajuntament de Tavernes adequa la platja de Tavernes després de la brutícia dipositada pels temporals els darrers dies




Els temporals de Llevant que hem patit les darrers setmanes acompanyats per la gota greda havien deixat la platja en un estat deplorable. L’acumulació sobre l’arena de les deixalles dipositades per l’oleatge de la mar, principalment canyes i altres restes vegetals, havien convertit la platja en un femer.(Fotografia a continuació) 


El govern municipal ha tingut una ràpida actuació, i només alçar-se el temps, van començar a actuar els efectius de l’Ajuntament que en pocs dies han deixat la platja en un perfecte estat, talment com si ens trobarem en plena temporada estival com podeu comprovar observant la fotografia que obri la informació.

La brigada municipal de l’Ajuntament és qui s’ha encarregat de realitzar aquestes faenes de retirada dels diferents elements acumulats en la sorra, com ara troncs, fem, canyes, plàstics, etc. L’actuació ha deixat la platja en òptimes condicions per tal de presentar una imatge adequada i de qualitat de la nostra costa.


-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt be de cara al aqueducte, ni ha que donar bona imatge als turistes.