L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 7 de desembre del 2011

L’Ajuntament reconeix la tasca de Bautista Camarena, El Xulo, com abanderat de la banda de música vallera



 
Batiste i l'alcalde, Jordi Joan, en l'homenatge

Batiste Camarena Ciscar, àlies el Xulo, va deixar de ser l’abanderat de la Societat Musical després de 50 anys i l’Ajuntament de Tavernes li va retre un senzill homenatge d’agraïment i reconeixement en el plenari del passat dilluns. L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, en nom de la corporació, li va imposar  la insignia de la ciutat i li va fer obsequi d’uns detalls.

Batiste va rebre l’afecte del nombrós public que hi assistia al plenari entre ells el president de la SIUM vallera, Juan Jose Sala, directius i músics. En els parlaments tots venien a coincidir en un fet: Batiste ha estat un home que s’ha desviscut per la música, a la qual ha dedicat moltes hores durant els 50 anys, no solament com abanderat, sinó com a músic i aficionat també. Han estat, com es remarcava a l’acte, un model de lleialtat i de treball per a fer més gran la institució.
 
L'equip de govern i l'homenatjat

Batiste ha estat la cara visible i l’abanderat en tots els actes que ha realitzat la banda de la Societat Instructiva Musical de Tavernes. Es una persona molt volguda en l’entorn musical per les diverses generacions de músics que han passat per la SIUM i això ja es va poder demostrar en la celebració dels actes de la patrona de la música, santa Cecília, quan els seus companys de sempre li van retre un emocionat homenatge en la seu musical.

- Fotografies: tavernes.es
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

on estaven es de l'oposició? no volíen eixir a la foto? m'estranya en lo que els agrada.