L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 1 de desembre del 2011

Suma y sigue: El plenari de les Corts ha rebutjat una iniciativa parlamentària de Compromís per crear una comissió d'investigació de les presumptes irregularitats del Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU) d'Alacant investigats en el “cas Brugal”



Una vegada més els vots del PP rebutgen una petició de comissió d'investigació en les Corts Valencianes. Compromís l’havia demanada perquè un informe policial revela implicacions d’un bufet d'advocats del germà de l'alcaldessa d'Alacant i diputada del PP, Sonia Castedo, en la presentació i estimacions d’al·legacions del PGOU. 

La diputada de Compromís Mireia Mollà opinava que "no es pot consentir ni tolerar que això passe impunement “ i ha lamentat que els diputats estiguen acompanyats en les Corts per persones de la "talla moral" de la primera edil alacantina. Mollà ha destacat que la finalitat que busquen amb aquesta comissió d'investigació és que nasca “una decisió contundent per frenar la corrupció generalitzada instal. lada en les institucions on vostès - en referència als membres del PP - són els líders”. 

La parlamentària de Compromís ha dit als diputats populars que "voten en contra si volen, però que diguen que van a paralitzar immediatament el PGOU perquè els fa vergonya el que han estat capaç de fer amb el plantejament urbà de Alacant".

Mollà ha assegurat estar "farta" que els populars "utilitzen les Corts per a protegir jurídicament"  i ha preguntat a Castedo  "què amistats té vostè i quin és el preu del seu silenci? " i també " quant ens costen les seues amistats perilloses? "

En la seua opinió, indicava que ningu dubta que l’alcaldessa, Sonia Castedo, ha estat la promotora d'aquest cas de corrupció, un cas vergonyós que ha embrutat el nom d'Alacant i de les seues institucions. 

- Segons Europa Press
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Los mismos perros con diferentes collares, que eperábais.