L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 15 de desembre del 2011

Tavernes celebrarà el dia 28 la segona Sant Silvestre



 
L’Ajuntament de Tavernes i el Club Atletisme La Valldigna organitzen la segona edició de la Sant Silvestre el pròxim dimecres 28 de desembre.

Les regidories d’Esport i Turisme en col·laboració amb el Club Atletisme la Valldigna ja preparen la segona edició de la Sant Silvestre, que es celebrarà el dimecres 28 de desembre. Per a participar-hi, els corredors i aficionats sols hauran de dur un quilo de menjar a benefici d’una ONG local.

L'hora d'inici serà a les 20:00 hores, moment de l’eixida d’esta peculiar carrera que, amb un recorregut de 3.000 metres amidats amb roda topogràfica, transcorrerà per un circuit totalment urbà. Els participants prendran l’eixida davant de la botiga de Cèsar Esports, al carrer Major, i l’arribada serà a la plaça Major.

La inscripció es pot fer en el web del Club, www.calavalldigna.com, i hi haurà lliurament de regals a les millors disfresses, sorteig de productes locals, a més de 500 camisetes tècniques i 500 gorres. 
-