L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 28 de gener del 2012

Anna Sirerol rep el premi "Llegir Sense Fronteres"




El vicerector d'Investigació de la Universitat de València, Pedro Carrasco i el director de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura, Josep Antoni Fluixà, lliuraren els III Premis Llegir Sense Fronteres que enguany han guanyat la vallera Anna Sirerol de l'IES Jaume II el Just de Tavernes en la modalitat de Batxillerat i l’elxana Laura Serna de l'IES Sixto Marco d'Elx en la modalitat d'ESO.
 
Les dues estudiants recolliren els seus premis, consistents en un ordinador portàtil i la col•lecció completa de la col·lecció Llegir Sense Fronteres publicats per Bromera i la Universitat de València.
 
Les dues estudiants es dirigiren al públic per agraïr el premi i l'estimul i ajuda dels seus professors.
 
Previament el professor Fernando Sapiña va parlar dels reptes energètics del futur, inaugurant d'aquesta manera l'Any Internacional de la Energia Sostenible.
Foto: D'esquerra a dreta, el vicerector, Soledat Rubio, directora de la Càtedra de Divulgació de la Ciència, les dues estudiants, Josep Antoni Fluixà i Fernando Sapiña. 
-

1 comentari:

el sucós ha dit...

Una abraçada a ella i als seus pares. Millor, a Toni, una caixa de masclets.