L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 26 de gener del 2012

Aquest divendres es presenta a la Casa de la Cultura "Humors agres" de Sico Fons, obra guanyadora del darrer Premi Soler i Estruch de narrativa curta.

Humors agres
Demà divendres, 27 de gener, es fa  presentació de la darrera obra guanyadora del Premi Soler i Estruch de narrativa curta, "Humors agres" . Serà a les 20 hores a la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna, i comptarà amb la presència de l'autor i de Rosa Magraner, professora de l'IES Jaume II de Tavernes.
També hi haurà actuació musical del quartet de saxofons So de Sax, format per Josep Castelló Juan (Saxo Soprano), Fran Grau Picot (Saxo Alt), David Felis Alberola (Saxo Tenor) i Miguel Clar Escrivà (Saxo Bariton)
Com deia Jacinto Benavente “La ironia és una tristesa que no pot plorar i somriu”. I això és el que trobem en aquests relats. Tant és que s’hi relate el desig de no fer-se vell ni morir, com qui s’enamora perdudament d’un home molt especial, la ironia és omnipresent i com mig amagada darrere de cada frase, cada situació, cada personatge. Moltes vegades és l’escut o el recer que fa servir la ment humana per a protegir-se de l’absurd, el dolor o la dissort de la vida quotidiana. Tot això és, el que es pot trobar en aquest recull de relats que va guanyar el 56é Premi Soler i Estruch de narrativa curta.

Vols llegir-ne un de  capítol? És una gentilesa de l'editorial. Punxa l'enllaç



Sico Fons (Tavernes de la Valldigna, 1963), ha exercit múltiples oficis, com ara muntador de mobles, collidor de taronja o apicultor –activitat que encara practica, per herència familiar-. Té publicats diversos llibres, entre els quals destaquem L’udol de la sirena (2001), Els crits de la follia (2004), Infants adormits (2005), Parelles imperfectes (2006)., El desfici dels herois (2008) o Un estiu a l'infern (2010). I ha guanyat, entre altres el III Premi Literari de Constantí de Tarragona, el VII Certamen de Cuentos “al margen” i el Premi Nacional de Microrelats “El Basar”
També ha col·laborat  en premsa a Turia, el Diari Levante, el Temps, l’Avui o L’Avanç i és col·laborador habitual a La Veu de la Valldigna, Quinzedies de la Safor i Gandia Express
-