L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 13 de gener del 2012

Compromís demana a Fiscalia que investigue si Rita Barbera va rebre regals de la trama Gurtel.



El portaveu del grup municipal de Compromís en l'Ajuntament de València, Joan Ribó, ha anunciat que avui presentarà al Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) un escrit a la Fiscalia perquè investigue si, com es desprèn de les converses escoltades en el judici de Camps i Costa, l’alcaldessa de València, Rita Barberá, va rebre regals de la trama Gürtel.

Compromís sol·licitará que s'esbrine si els va acceptar i que determini si ha pogut incórrer en el mateix delicte que Camps, el del suborn impropi passiu en acceptar regals de la trama.

Durant la sessió de dimecres, i dins de la prova documental, es va reproduir a la sala del judici a Camps i Costa una conversa telefònica del 3 de gener de 2009 entre Cándido Herrero i Álvaro Pérez “El Bigotes”, els dos màxims responsables de Orange Market. Pérez està en una botiga de Louis Vuitton comprant una bossa per, segons sembla, Rita Barberá. “Hi ha una cosa que no hem pensat, portem quatre anys regalant una cosa a l'alcaldessa i aquest any no vaig a deixar de regalar, saps?. “En qualsevol cas a nosaltres no ens serveix de res, però tampoc ens fot”, li va dir..

Ribó ha exigit a Barberá que "explique les converses" i que torne, en el cas que els haja acceptat, "els regals que Álvaro Pérez li va fer durant quatre anys, “unes bosses de luxe que per res són comparables amb les famoses anxoves que Revilla li regalava a l'anterior president del Govern". Ribó ha explicat que "a mesura que van fent públiques les converses, veiem amb preocupació fins on estava de podrida la gestió del govern de Francisco Camps".

També ha recordat que Rita Barberà, el juliol de 2009, va anunciar que havia parlat amb el seu advocat per estudiar una possible querella contra tot aquell que l'acusés d'haver rebut regals del Bigotes. "Han passat dos i mig, i no sabem res d'aquesta querella. Qui calla atorga ".

Respecte a aquestes converses, l'alcaldessa de València ha afirmat aquest és “una cosa absolutament passada" i que, per tant "es poden inventar el que vulguen"
.
 
 - Segons "L'Informatiu".
-