L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 11 de gener del 2012

Compromís demana per a la F1 i Ecclestone el mateix tracte que per als funcionaris

 
 

La diputada de Compromís, Mònica Oltra, va manifestar ahir que si “adduint una situació excepcional i sense precedents de falta de liquiditat, el govern del PP ha aprovat un decret en que redueix el salari dels empleats públics, saltant-se i suspenent tots els acords i convenis que tenia signats”, de la mateixa forma, el govern d’Alberto Fabra ha de fer el mateix amb amb el contracte de la F1 i  “a Bernie Ecclestone que se li done el mateix tractament que des de l’administració autonòmica s’està donant als treballadors públics i als proveïdors a qui no s’està pagant ”.

Així des de Compromís es proposa al govern d’Alberto Fabra que cancel·le el Gran Premi de Fórmula 1 de València i que a més no realitze cap tipus de pagament com a penalització per la no celebració d’este esdeveniment  “adduint eixa situació excepcional i sense precedents”. “No pot ser que als treballadors se’ls estiga retallant el salari i a un multimilionari no se li vaja a retallar el pagament del cànon per la celebració del Gran Premi de Fórmula 1”, va assenyalar Oltra.

L'anunci de la dràstica retallada que la Generalitat ha fet als funcionars  es va acompañar potser per mitigar les critiques al govern autonòmic del PP anunciant que “la política de grans esdeveniments de la Generalitat seà revisada, en consonància amb la política d'ajustament que està portant a terme el Consell en altres sectors”, pero al contrari de la rapidesa de l’ajust amb els funcionaris sembla ser que l’ajustament no arriba al multimilionari de la Fórmula 1, Bernie Ecclestone.

Compromís afirma que no potser que als treballadors se’ls estiga retallant el salari i a un multimilionari no se li vaja a retallar el pagament del cànon per la celebració del Gran Premi de Fórmula 1.  Per a Oltra “la Fórmula 1 a València està dessagnant les nostres arques públiques i és una obligació per part del Consell, en salvaguarda dels interessos dels valencians i valencianes, que es prenguen mesures dràstiques al respecte”.

- Segons la nota de premsa de Compromís
-

1 comentari:

Un contracte més. ha dit...

Però es que no s'heu enterat? Pagarem igual si es fa com si no es fa l'event. És un contarcte com el de la piscina pública de Tavenernes o el parquin. Sempre a favor dels empresaris, i ocntra le poble. Han intentat fer-lo ocnjuntament amb Catalunya, un any a un lloc , l'altre a l'altre, i no pagarien, però no, no estan d'acord els valencians. Clar com amb els ciutadans no tenen cap contarcte fan el que volen, ens baixen els diners, ens puguen el IRPF, l'IBI. I pregunte per a que serveix elConell econòmoc i social que es va crear i estan cobrant? Al final el de sempre el que mana, mana encara que ho faça mal, per això m'heu eligit.
Pobre Fabra, pobre poble.