L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dissabte, 21 de gener del 2012

El Centre Excursionista inaugura l'exposició de fotografia antiga



L’exposició de fotos antigues que el Centre Excursionista ha muntat en la Casa de la Cultura quedava ahir inaugurada en el transcurs d’un acte que va comptar amb la presència de l’alcalde de la localitat, Jordi Joan, regidors de tots els grups municipals i una ampla presencia de membres del CETV.

Les fotos són una mostra com s’explicava de les més de 220 que té ara mateix l’entitat, que aprofitava l’ocasió per donar les gràcies a les persones que ja hi ha col·laborat i demanar als veïns i veïnes que porten a escanejar els seus fotos antigues, de tot tipus, per tal de conservar-les i que no es perden.
 

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, en el parlament d’inauguració va agrair en nom de Tavernes al CETV la realització d’aquesta tasca perquè permet recuperar les imatges d’una part de la nostra història, mentre el president de l’entitat Vicent Felix agraïa la presencia de tots els assistents, el recolzament municipal a l’exposició i recordava l’objectiu del centre de treballar pel poble. El responsable de la secció cultural, Ximo Vilanova, va recordar com aquesta era una exposició que continuava les celebrades en anys anteriors, va parlar de l’arxiu que esta creant el CETV i la possibilitat futura de poder editar un llibre amb una selecta mostra d’aquest arxiu.
 
La mostra exposada recull imatges del nostre poble, i com no, diverses activitats tradicionals en una passejada visual que va des de 1900 fins quasi els nostres dies. Treballs, personatges, vistes de la població s’hi exposen donant una visió de com era el nostre poble i com ha canviat
 

La mostra estarà exposada fins el dia 29 de gener.
-

1 comentari:

Jaume Talens ha dit...

Una passada d'exposició. Felicitar el centre excursionista pel record d'un poble: Tavernes.
Sols em falta conéixer el llibre que podria portar eixa col.lecció de fotos: La Vall Eterna de Vicent Doménech Palomares.
Pels que es preocupen per la nostrada cultura, cal brindar en el seu nom.