L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.598
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:55.314

dimecres, 4 de gener del 2012

El silenci del PP dóna el vistiplau a la recerca de petroli a la costa valenciana. EL PP valencià s’havia oposat a les prospeccions i les havia utilitzades per atacar el govern de Zapatero, però ara que Rajoy és president opta pel silenci i no demana cap explicació al nou govern.


 El PP sembla ser confia en la falta de memòria dels seus votants

 Estem davant d’un nou atac als valencians per part del govern de Rodríguez Zapatero", afirmava al gener de 2011 el conseller de Solidaritat i Ciutadania, Rafael Blasco, alhora que registrava en nom del seu grup una iniciativa parlamentaria per mostrar el seu "total i absolut rebuig" a la possibilitat de que es realitzaren prospeccions petrolíferes en la costa valenciana. 

Un any després, quan ja no és una possibilitat sinó una realitat, el PP valencià opta pel silenci davant l’ordre ministerial que ha autoritzat Medoil PLC per a dur-les a terme. I és que avui entra en vigor l’ordre ministerial que autoritza les prospeccions petrolíferes en la costa valenciana per a la recerca de gas i petroli.

Dos dies després de la publicació de l’ordre en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE), el govern de la Generalitat d'Alberto Fabra, del PP, encara no ha demanat al seu president, Mariano Rajoy, del PP, que atenga les promeses que els populars realitzaren als valencians.

Medoil PLC té via lliure per realitzar una investigació per a l'extracció d'hidrocarburs denominats Albufera, Benifaió i Gandia, aquesta última és la que ens afecta de ple a Tavernes i la Valldigna,  a través de la seua filial Capricorn Spain Limited.

Els que sí han mantingut la seua postura contra les prospeccions són els partits de l’oposició, que tots a l'una han demanat al PPCV que complisca la seua paraula i que exigisca a Rajoy la paralització de les prospeccions. “Si el PP valencià té algun pes en l'adreça estatal del seu partit, com sempre presumeixen, no els costarà molt que el nou govern presidit per Mariano Rajoy en derogue els permisos”, afirmà ahir la regidora de Compromís a l’Ajuntament de València, Pilar Soriano.

Compromís ha anunciat que demanarà al nou govern que derogue les llicències per a la cerca de petroli i gas. En definitiva, el govern valencià haurà de demostrar si manté la postura contrària a les prospeccions o si només es tractava d'una maniobra contra el govern de Zapatero.

Basat en L'Informatiu

Ens hem ocupat del tema en altres ocasions. Us aconsellem de recordar-ho a:




-
-

1 comentari:

Estruch ha dit...

PP de Tavernes, definiu-se ja!

Desde el colectiu La Valldigna de UPyD eu tenim clar : No !!!!!

Unímnos tots el pobles de La Safor contra açó, es la nostra ruína turística, un dels pocs mitjans económics que ens queden.