L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 13 de gener del 2012

Enric Morera i Rafa Xambó han presentat este matí als mitjans de comunicació el model que proposa Compromís per a salvar RTVV.



El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, ha assegurat que amb RTVV ha passat el mateix que en tota l’administració pública valenciana: “molta gent vinculada al PP ha saquejat i ha fet ús de les institucions i empreses públiques per a servir a un partit”.

El conseller de Compromís a RTVV, Rafa Xambó ha recordat en la roda de premsa que la direcció i la presidència del Consell d’Administració “ens ha negat des del primer dia els informes per tal d’ocultar-nos la realitat, que no és una altra que un ens sobredimensionat per culpa de tots aquells incompetents que han col·locat a dit i que exerceixen de comissaris polítics”.

Compromís es posiciona amb els sindicats que representen als treballadors i treballadores de l’ens i per això, han proposat que es faça una auditoria de l’època de Pedro García com a director general “per la vinculació de Garcia a la trama Gürtel” i, per altra banda, continuarà demanant la relació de tots els treballadors per designació directa.

Compromís vol participar en el procés que done viabilitat a RTVV però Morera ha dit “que no compten amb nosaltres per a una cerimònia de confusió, sinó per a prendre mesures serioses per a salvar l’ens” . I al respecte, Morera ha animat al president de la Generalitat a que intervinga i li ha dit que no cal gastar 200.000 euros per a saber qui sobra a RTVV, perquè simplement “cal llegir els informes del Síndic de Comptes, qui ja assenyala que el que sobren a RTVV són els col·locats a dit”.

Compromís ha convocat demà dissabte a les 11 hores una reunió amb sindicats i representants de productores i indústries culturals valencianes per a parlar de RTVV, del seu saqueig i de les accions que calen prendre per salvar la radiotelevisió pública valenciana.

A l’enllaç seguent podeu llegir la proposta del nou model de RTVV que fa Compromís.

-