L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 24 de gener del 2012

FITUR obre obert el camí a una futura col·laboració turística entre les poblacions de la Valldigna



La promoció de la Valldigna és cosa de tots i això sembla ser que ho han entés les nostres autoritats que han iniciat converses per a a una promoció conjunta de la comarca aprofitant el marc de la que és, per ara, la fira de turisme més important d’Europa: FITUR. Allí, Tavernes, Simat i Benifairó ( i esperem que la iniciativa es faça extensiva a la població de Barx) han previst la possibilitat de promocionar conjuntament la riquesa turística de mar i muntanya de la Valldigna.
 
L’Ajuntament de Tavernes ha qualificat de molt positiva la seua presència en la darrera edició de la fira turística més important d’Europa, Fitur, celebrada fins el diumenge passat. L’estand de la nostra ciutat ha acollit la presència dels alcaldes de Tavernes, Simat i Benifairó  (Jordi Joan, Agustí Pascual i Sebastian Mahiques) i la regidora de Turisme vallera, Carmen Canet, que haurien, segons s’indica en la web municipal, començat a perfilar i tractar eixa futura col·laboració global en matèria turística que trasllade als nostres visitants l’oferta de mar i muntanya, cultural, històrica, festiva i gastronòmica de la Valldigna.
 
Cal dir també que l’estand de Tavernes ha rebut moltes visites, gràcies a la presència de les nostres falleres majors, Verònica i Sheila, que alçaren una gran expectació en la fira i esdevingueren unes autèntiques ambaixadores de la nostra localitat i de la nostra festa més universal, sobre tot en la jornada de dijous, dia dedicat als valencians. Eixe dia, el president de la Generalitat, Alberto Fabra, el de la Diputació, Alfonso Rus, la consellera de Turisme, Lola Johnson, i polítics com el diputat nacional, Joan Baldovi, el diputat en les Corts Valencianes, Jorge Alarte, i el diputat provincial Emili Altur, entre altres, visitaren l’estand.

- Segons el web municipal
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

aquesta col.laboració sera atraves de la mancomunitat de la valldigna,osera com els de beniparrell que cadascu va pa dell.

Anònim ha dit...

Somos un conjunto en lo universal deia Franco.
Fora bromes, es normal el que vajam en conjunt, oferim algo més que sol i platja.

Anònim ha dit...

i això qui ho paga?