L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 19 de gener del 2012

La Generalitat té diners per allò que vol i pagarà fins 224.200 euros a la firma que assessore l'ERO de RTVV


Segons ha publicat “Las Provincias”, será l'advocat de la Generalitat, l'interventor general i la secretària autonòmica de Presidència, o les persones en qui ells deleguen, els que formaran el Comitè d'Experts que valorarà les ofertes dels licitadors que opten a assessorar Radiotelevisió Valenciana (RTVV) de les mesures laborals per garantir la viabilitat de l'ens.

Segons el plec de condicions del contracte, la seua «especial naturalesa» fa necessari que es constituesca el comitè d'experts, format per una terna de juristes funcionaris de la Generalitat amb més de deu anys d'experiència i valorar les ofertes dels licitadors en tots els extrems on no es puguen aplicar fórmules matemàtiques.

El plec de condicions, al qual podran presentar ofertes fins al pròxim 31 de gener té un pressupost base de licitació de 224.200 euros inclòs l'IVA, reivindica que les televisions tradicionals necessiten noves formes de gestió orientades a optimitzar els recursos.

O siga, que per saber quins treballadors han de tirar al carrer cal gastar-se més de 220.000 euros, amb tan fácil com és deixar a banda enxufats, gent posada a dit… ¡ Diners per això sí,  mentres els centres educatius no tenen per a calefacció! 
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja eu dia Monleón, a guanyar diners.... tots menys els valencians, que com som així de generosos, damunt es tornem a votar per majoría absoluta.

Anònim ha dit...

És molt complicat tirar a 1000 treballadors al carrer.