L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 9 de gener del 2012

La Generalitat va llogar l’Agora per a fer una festa multitudinària a Cap d’Any quan encara no té rebut l’edifici




L'Àgora serveix igual per a activitats esportives que per a festes privades, bodes i saraus


Compromís ha preguntat al govern del PP per aquest fet en les Corts Valencianes, perquè realment no té massa sentit que es llogue l’Àgora a una empresa privada per a fer una feta sense haver estat rebut per la Generalitat.

Enric Morerar, portaveu de Compromís, al voltant de la celebració de la multitudinària festa de Cap d'Any al recinte ideat per Santiago Calatrava ha preguntat al conseller de Governació, Serafín Castellano, si l'Àgora disposa de la llicència d'activitats per a la realització d'una macrofesta privada. Compromís ha reclamat explicacions per escrit del procediment seguit per llogar les instal·lacions i a quina empresa s'ha llogat.

"La construcció ens ha costat moltíssims diners a les valencianes i valencians amb l’objectiu de tindre un edifici cultural que el PP no ha sabut administrar. Ens agradaria saber si qui ha ocupat l'Àgora per fer negoci ha pagat el que correspon i si els diners el destina la Generalitat per tapar el gran forat que s'ha fet a la Ciutat dels Arts i dels Ciències ", ha assenyalat Morera.

Si que està clar, i això ho remarca Morera, que els usos de la instal·lació "no són els que li dóna fins al moment el govern valencià del PP" i evidencien "la manca d'una política cultural clara per part del Consell, perquè fer un edifici simbòlic per a casaments, batejos, festes de cap d'any i altres saraus no és el més adequat per a l'edifici ni el seu entorn i és una falta de respecte als ciutadans que han pagat tot això "
-

3 comentaris:

Carles ha dit...

Hi ha una cosa que no es certa al tect, a l'Àgora no se celebren bodes ni res per l'estil, tan sols es celebra l'open de tenis, la VFW (a febrer será la 3ª vegada que es fa a este recinte) i ja está (be, la festa aquesta que menciones), pero no es celebren bodes, de fet, una de les coses que es reclamen es que aquest recinte no es pot utilitzar per a fer exposicions ni res per l'estil... una pena que estiga tan infrautilitzat!

La Cotorra de la Vall ha dit...

Sembla ser que la noticia que hem donat és molt encertada i veraç. I si no que li ho pregunten al jugador del R. Madrid, Raül Albiol.


http://www.elmundo.es/elmundo/2011/06/17/valencia/1308339465.html

http://www.levante-emv.com/deportes/2011/05/11/boda-galactica-albiol-palau-les-arts/805957.html

http://www.abc.es/20110512/local-comunidad-valenciana/abci-zmulade-201105120925.html

Pels que van de listillos ha dit...

ZASSSS!!! En toda la boca.