L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 20 de gener del 2012

LA MIRADA DELS AMICS DE LA COTORRA: Jordi, no dejes que te tiente!



Un amic de La Cotorra ens envia aquesta imatge, que ens diu ha aconseguit mitjançant una captura de Canal 9. El moment és la salutació entre el president de la Generalitat, Alberto Fabra i el nostre alcalde Jordi Joan en el transcurs de la visita i passejada que el president feia pels estands valencians a FITUR de Madrid, però ens fa esment també del cartell de fons.  Res, amic, que es fixeu en tot i li tragueu punxa a tot!
Tants alcaldes i personalitats com hi hauria per allí, tants del PP, ja és casualitat que l’única imatge de salutació del president que emetia Canal 9 fora eixa, a la fallera i l’alcalde de Tavernes” diu el nostre amic, que continua: “Igual estava tot calculat per Canal 9 i buscava emetre la salutació de Fabra a un alcalde que de segur no tinga cap lio ni folló, ni està mesclat amb cap “cosa estranya” ni "corrumpta" com les que vegem tots els dies als diaris”.
 
I irònicament ens remarca també que ens fixem en el cartell dalt del cap de l’alcalde i li aconsella “Jordi, això mai, no caigues en la temptació. No dejes que te tiente”.
 
I diguem nosaltres: Només li faltava això al nostre alcalde perquè alguns s’arrapen i es tiren del mónyo: eixir a Canal 9 amb Fabra després de que tants “palmeros” del poble no paren de dir que l’únic que fa Jordi es eixir en la foto, que li agrada molt a Jordi eixir en la foto... Ja veuen aquestes veus dissonants com està el pati: fins i tot Canal 9, amb tants alcaldes i molts del PP que tindria a mà, va usar la seua imatge. I és que com diu la nostra Cotorra, tan coqueta i femenina... “és que l’alcalde s’ho val”.
 
Amic, t’agraïm el detall de la foto i els teus comentaris, l i com que tenim el teu correu electrònic, ja et direm que ens expliques com fas eixes captures, que potser algun dia ens facen falta i no només les de Canal 9.
-

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Jordi no t'acostes a eixa gent. A vore si tambe el tornes corrupte

Anònim ha dit...

No cal que el tempten ni s'acoste massa. Per massa sabut o voler fer cas als majors ja n'ha fet algunes, com tema Nyau o ascendir l'amic policia botant-se dos nivells de categoria quan legalment sols en podia botar un.
Ja sabem que són cosetes ´mínimes comparant amb el que han fet altres, però Jordi, com digué Julius Cesar: La dona del César no és prou amb que siga honrada, ha de semblar-ho.

Pepito ha dit...

Jo discrepe amb tu. Ho sembla i es honrat. I considere que ha fet el millor per a Tavernes i el que calia i devia en el tema del cap de policia, simplement necessari per millorar el servici. I trencar coses enquistades després de 16 anys. Dos escalons al cap de policia? No ho sé. Si que sé la història de l’anterior que del no res estava on estava. I estarà ben fet quant ningu ha impugnat res.
El tema Nyau, que tu dius, es diferent. Jo el mire un tema intern de FCC. No parlem d’empleat de l’Ajuntament sinó d’una empresa privada. Vaig a dir-te el que he enviat 6 vegades al “ventilador pepero” i no han publicat. Partim sempre de la base que qui contracta és una empresa privada i pot llogar a qui vulga i nomenar encarregat a qui vulga. Si l'empresa vol quedar bé amb l'Ajuntament, es cosa seua i serà per alguna cosa serà, que intente aclarir ara.
Partim també de la base que FCC està en este poble només per una cosa: per a la neteja i arreplegada de fem. No fa res més ni té més activitat. I cobra de l'Ajuntament perquè li dona un servici a l'Ajuntament. Fora d'això ja no té cap activitat mes en el poble.
Sembla prou normal que si només presta servici a l'Ajuntament hi haja una relació molt fluida i estreta entre els dos, i sembla normal que l'empresa vulga tindre un interlocutor vàlid amb el govern, i que en qualsevol moment li puga dir a l'encarregat de FCC on fa falta el seu servei. I segur que FCC voldra que este encarregat seu siga també de plena confiança del govern en tant presta un servei a l'Ajuntament i ha d’estar disposat totes les hores i dies de l'any. FCC té un conveni milionari amb el municipi, la que més cobra del municipi, i tractem de qüestions molt important que afecten la salut i sanitat: neteja i arreplegada de fem.
Fa uns anys, i supose que pels mateixos motius que he dit, FCC va buscar o li va suggerir al PP – o a l’inreves, tant s’hi val- una persona de la seua confiança i la va posar d'encarregada. Sembla a lògic atenent els raonament que he dit: que fora de plena confiança del govern del PP perquè havia de donar un servici al poble governat pel PP.
Ara la història es repeteix, i supose que passara el mateix. FCC ha fet el que creu convenient perque eixe servici siga el millor possible. I com no son tontos, haura suggerit posar un encarregat implicat per conviccions amb el govern i que siga una persona a qui el govern li ho pot dir tot i exigir-li tot, cosa que no passaria si continuaa l'anterior, afi i buscat pel PP.
Després de sis mesos, supose que la decissió de FCC s’haurà pres després de comprovar que amb un encarregat del PP la cosa no rutllava. Que no hi havia bon rotllo. Estem en un poble, i tots sabem les coses i veiem com tots els dies i a totes hores l’encarregat anterior esmorzava, es reunia, estava amb els caps del PP local.
I no oblidem que es una empresa privada. FCC fa el que considera millor per a l’empresa i els seus propis interessos. I si FCC no haguera considerat que el canvi era el millor i oportu, segur que no hauria canviat o no hauria acceptat a Nyau d’encarregat. N’hauria posat un altre dels centenars de treballadors que té en altres poble. Es una empresa privada i fa el que vol i contracta a qui vol. Pero en este cas, es reunien totes les condicions en la persona triada per FCC perquè la cosa vaja bé. Com t’he dit, 6 vegades l’he enviat al “ventilador pepero” i sense publicar.

Anònim ha dit...

Que poc valoreu a Jordi amb aquest titular, que poca personalitat li vegeu amb aquest comentari.
Aixó es com el que diu que "el que se junta con un cojo al año cojo y medio".

El que en preocupa de tot lo comentat es que vosaltres sí el conegueu i prou.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Cal entendre la ironia de la notícia i que no va pel sr. Alcalde.

Anònim ha dit...

Del segon anònim a Pepito:
Jo no dic que Jordi no siga honrat, però no acaba d'estar ben assesorat, o de vegades no és prou inteligent.
I personalitat, la justeta. Només cal vore com funciona el tripartit i les regidories, molt bé a la foto, però en açò té raó el PP.
Si al cas policia no ho saps, jo sí i crec que han fet una ilegalitat, i amb FCC està clar que és una empresa privada però de servei públic i dona entendre a la gent que pose els meus.
Sobre els càrrecs de confiança, dir que no sempre el deurien ocupar allegats, perque d'estos hi han de bons i roins i moltes vegades els "panxes agraides" no són la millor opció. a un lloc de feina, si poses una persona cap´ç i honrada i la controles, serà fidel i treballadora, i sinó complix al carrer, que per això és una empresa privada. Més d'un amiguet o conegut hi ha sempre pels ajuntaments sense fer un brot, i això pateixen tots els que entren a un govern amb els d'abans. No dic que no es puga fer, però cal anar amb molta cura i exigir-li al amic o familiar més encara que qualsevol altre.
I lo que hajen fet altres partits amb FCC o amb qui s'ajunten els treballadors a esmorzar no m'importa gens. Cal fer bé les coses des d'ara, per canviar la imatge dels nostres gestors (polítics).
Sobre les 6 vegades teues enviades al ventilaor, és veu que és cosa comú, a mi també m'ha passat amb estos, quan algo no interesa que es sàpiga, així que n'hi ha per a tots.

A l'últim anònim i cotorra:
Sí el titular és irònic, però amb comte, que te'l poden passar a sarcàstic. Normal que a les esquerres les miren amb lupa, venen que són els que estan amb el poble i no amb els poderosos, dels altres ja sabem el que hi ha.

Anònim ha dit...

Per a últim anònim (sectari):

No et dediques a la caça, perque no n'acertes ni una.
Si lliges bé el que escric (i pensares) vories que no soc del PP ni de lluny. Sol passar amb la gent sectària que es diu d'esquerres o progre. I amí em doneu més malicsia els fanàtics de dins que els contraris. Amb açò vullc dir que els Jordistes no li feu cap de bé a Jordi, adulant-lo.
NO HAS REBATIT CAP DE LES ARGUMENTACIONS que li faig a Jordi. I li les faig a ell i no al Govern, perque ell és l'Alcalde i ha de dirigir el govern (no gens fàcil amb el plantejament inicial del tripartit). Està clar que el PP presiona Jordi per vore si fa perleta, aprofitant-se de la seua inexperiència. Però els que el volem, hem de senyalar-li el que deu millorar, perque l'oposició no tinga on agafar-se.
No sé en que et bases per a dir que "fregue l'insult". Repetisc les meues paraules: poca inteligència política (al cas dels enxufats) i falta de personalitat (per la gestió del funcionament de les competències del tripartit).
En qué li falte al respecte?
Després et despatxes a gust amb Manolín, Ginés i Remigio (Xeeeeee, no deia la Cotorra que no volia que acusem amb noms propis de gent sense càrrecs públics?). No sé a que vé açò, per mi perfecte. Però aço és com la rabieta de xiquet de "i tú més", que no porta altra lectura que hi han de roins i menys roins. però jo el que demane que els que manen siguen BONS, MOLT BONS. Per que bons sous els paguem, perque la situació crítica ho refereix i perque els progressistes sempre tindrem menys oportunitats per fer-ho bé.
Deus de ser jove, i eixe pensar no és el camí. No es pot tapar cap irregularitat actual pensant amb el "i ells més", estàs donant-los motius per fer oposició.
Tinc clar el que ens ha fet el PP, i el que estan fent l'actual govern. Tinc clar que estan fent algunes coses no molt millor, sino com deuen de fer-se, però no els demane tan sols que les facen millor que abans (cosa prou fàcil), sino que les facen PER-FEC-TES. Amb sentit comú i honestedat. I en algunes cosetes, Jordi pot millorar, encara que ha de ser molt valent i cuidadós a l'hora, amb el tripartit i l'entorn del Bloc.
Espere que reflexioneu, i algun dia Jordi i els Jordistes m'ho agraiu.

Anònim ha dit...

Jo crec segon anònim, no sóc Pepito, que caldria que tingueres la boca tancadeta, fregues l'insult i estàs parlant de l'alcalde, del teu alcalde, respecte, més respecte. A les dretes vos agrada molt l'insult fàcil. Assessors no li calen, sinó parlarem amb Manolin, clavat a dit a la Dipu amb un sou acollonant mentre es fan retalls a l'escola i la sanitat pública. Inteligent? Em fas morir de riure!!! Vas a donar-li tu classes a l'alcalde?? Que som un poble!!! I ací tots sabem com van aplegar alguns ex-caps on aplegaren, sabem qui són i com s'implicaven amb el PP com uns militants més!!! Para ja de dir tonteries i d'exigir al nou govern tot un fum de coses que els del PP es passaren pels coll... A tu i a tota la clec del PP el que vos fot és que vos desmunten la paradeta, no teniu ja a ningú a l'ajuntament que pinte fava, si les panxesagraides no tenen res que agrair, a qui votaran? Al PP segur que no!! No heu guanyat eleccions per mèrits propis, les heu comprades a base d'amiguisme i enxufisme. Que parles ara del cap de policia o l'encarregat de FCC? si el teu portaveu és assessor clavat a dit, perquè per mèrits... Com es nota que ja no ixiu a les fotos, 16 anys ixint i tapant als altres per a què no isqueren gens, com fot quan les tornes canvien, no et pareix?? La foto el nou govern se la fa molt bé i el treball a l'ajuntament millor encara, molt millor que els del PP que ens heu afonat en la misèria.

Anònim ha dit...

Per a últim anònim (sectari):

No et dediques a la caça, perque no n'acertes ni una.
Si lliges bé el que escric (i pensares) vories que no soc del PP ni de lluny. Sol passar amb la gent sectària que es diu d'esquerres o progre. I amí em doneu més malicsia els fanàtics de dins que els contraris. Amb açò vullc dir que els Jordistes no li feu cap de bé a Jordi, adulant-lo.
NO HAS REBATIT CAP DE LES ARGUMENTACIONS que li faig a Jordi. I li les faig a ell i no al Govern, perque ell és l'Alcalde i ha de dirigir el govern (no gens fàcil amb el plantejament inicial del tripartit). Està clar que el PP presiona Jordi per vore si fa perleta, aprofitant-se de la seua inexperiència. Però els que el volem, hem de senyalar-li el que deu millorar, perque l'oposició no tinga on agafar-se.
No sé en que et bases per a dir que "fregue l'insult". Repetisc les meues paraules: poca inteligència política (al cas dels enxufats) i falta de personalitat (per la gestió del funcionament de les competències del tripartit).
En qué li falte al respecte?
Després et despatxes a gust amb Manolín. No sé a que vé açò, per mi perfecte. Però aço és com la rabieta de xiquet de "i tú més", que no porta altra lectura que hi han de roins i menys roins. però jo el que demane que els que manen siguen BONS, MOLT BONS. Per que bons sous els paguem, perque la situació crítica ho refereix i perque els progressistes sempre tindrem menys oportunitats per fer-ho bé.
Deus de ser jove, i eixe pensar no és el camí. No es pot tapar cap irregularitat actual pensant amb el "i ells més", estàs donant-los motius per fer oposició.
Tinc clar el que ens ha fet el PP, i el que estan fent l'actual govern. Tinc clar que estan fent algunes coses no molt millor, sino com deuen de fer-se, però no els demane tan sols que les facen millor que abans (cosa prou fàcil), sino que les facen PER-FEC-TES. Amb sentit comú i honestedat. I en algunes cosetes, Jordi pot millorar, encara que ha de ser molt valent i cuidadós a l'hora, amb el tripartit i l'entorn del Bloc.
Espere que reflexioneu, i algun dia Jordi i els Jordistes m'ho agraiu.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Tens raó en el que comentaves, malgrat que no s'acusava, ni es deia res sobre cap dels referits.

Ho hem corregit als dos. Gràcies.

I sobre
"falta de personalitat (per la gestió del funcionament de les competències del tripartit"

simplement dir-te que els pactes es fan fer complir-se. I s'estan complint. Cadascú manté les competències pactades. Potser tu no estigues massa d'acord, però pensem que això és un tema intern, d'organitacio dels partits, i són els que estan dins de cada partit els que hauran de fer les corresponents valoracions.

Anònim ha dit...

Anònim de les 21:13 et demane disculpes, no t'entés i he confós el que deies amb arguments dits i escampats per la gent del PP en contra de l'alcalde. Lamente la confusió i disculpes de tot cor.

Bello, televident ha dit...

Quanta punta es trau de la ironia!
Amics i amigues, vallers tots, que es penseu que Canal Nou no te direcció, no te assessors, no sap que ha de traure?
Per favor, no es contradigueu.
Avui han tret la foguera de Sant Antoni a Canal Nou, i es que estem de moda gràcies a l'alcalde. A un alcalde que he sentit que li han dit fins i tot "gai" però amb la paraula més rastrera, que li han dit mal feiner, poc treballador, a un home que manté el seu treball i porta l'ajuntament. A un democrata, que ha de dirigir el seu partit, no des de l'autoritat, si no des dels arguments. I deixeu-se de jove, els altres alcaldes que s'ho han guanyat tenien la seua edat. A posat a la persona que ha assesorat i li ha donat ocnfiança en la policia, recordeu que l'altre estava renovat a perpetuitat el darrer dia de Manolin l'assessor, d'això no en parleu. I del Nyau, ni una paraula, mireu els fets en no fa un mes, pregunteu i sabreu, no pense dir una sola paraula d'una persoan no publica, que en tinc de la gestió de l'anterior de FCC, ni en diré per al Nyau. Però us puc dir que l'altre Sr. trebala a Pego i gràcies al Nyau i algú més. Com son diferents puc dir que els altres no ho hagueren fet.
Per cert estem de moda, la Vall a Canal Nou. Sols falta, que ho vorem, que el nostre alcalde ixca en un programa rosa. Al temps!
Per cert si voleu ser assessors de Jordi és fàcil, apuntat a Compromís i voràs com es treballa altruistament i com argumentem sense amiguismes. O estes persones eren amigues de Jordi?

Anònim ha dit...

Seguir con el " Y tu más" , os aseguro que la gente está harta de ello, otros partidos os lo agradecemos.