L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 11 de gener del 2012

La regidoria d’Esports instal·la una xarxa protectora en el Camp del Vergeret no contemplada en el projecte del PP



Era una petició de fa temps dels veïns de la zona. El veïnat ja va vore fa molts mesos i només iniciar-se les obres que els balons se n'eixirien fora de la zona esportiva i van demanar a l’Ajuntament que instal·lara una xarxa que evitara que els balons traspassaren la zona esportiva del Camp de Futbol 7 del Vergeret i així que no els causaren molèsties.

I nosaltres diguem: ¡Mira que no pensar-ho, de posar una xarxa! Doncs no, la xarxa protectora no estava contemplada en el projecte redactat i executat en la pasada legislatura pel PP, com tampoc es va previndre el reg i els desaigües del camp i la zona d'1 metre d'ampla de protecció de jugadors al voltant del camp. 

Al igual que va solucionar el reg, els desaigües i la zona de protecció, el govern actual ha hagut de solucionar la deficiència anterior: la xarxa protectora és des d’avui mateix operativa gràcies al treball de la regidoria d'Esport, que ha fet realitat les peticions dels veïns. Els operaris de la Brigada de Manteniment d’Infraestructures han estat els encarregats de la instal·lació d'aquesta xarxa protectora de grans dimensions que envolta part del perimetre del Camp de Futbol 7 de gespa artificial.

El regidor d’Esports, Josep Llàcer ha confirmat que la xarxa té unes mesures de 40 metres de llarga per 7 metres d’alta i ha estat una actuació que qualifica com el continuar treballant per millorar l'equipament esportiu. “La Regidoria d’Esports treballa en la millora i adequació de les instal·lacions esportives municipals i amb aquesta actuació, evitarem les molèsties que es produïen als veïns de la zona del carrer del Metge Paco Valiente, perquè les pilotes no s’escaparan fora del recinte esportiu” ha comentat el regidor.

Les obres s'iniciaren amb la col·locació dels pals de ferro i ara s'ha acabat el treball, ja que va haver d'interrompe's per la necessitat de la maquinària elevadora els dies de Nadal. El regidor ha dit que "s'hauria pogut fer abans contractant una empresa, però ens hem estalviat eixos diners amb un treball fet pels operaris". 

 - Fotografia: web municipal
-

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Recordem al govern que ara falta la xarxa protectora del minitrinquet. Si el futbol7 ha estat 4 mesos sense xarxa, els de la pilota porten 8 anys esperant-la. Ja sé que aleshores manaven altres, però no espereu que li buiden l'ull a algun xiquet d'una pilotada...

Llàcer ha dit...

El govern ja ho sap i està previst en el pressupost d'esports d'enguany col·locar la xarxa del minitrinquet.

Corredor ha dit...

I per a quant la pista d'atletisme?
Li recordem al govern municipal, que l'esport més practicat al nostre municipi, és el que menys instal·la cions té.(no cap)

un excorredor ha dit...

És veritat, corredor. Per cal recordar tambe a tots els vallers que el govern municipal s'ha trobat gràcies a qui tots sabem amb l'ajuntament mes pobre i endeuatat de la història i amb el de mes problemes heredats per a solucionar
I no crec siga per ganes, pero d'on no hi ha no es pot traure i no parlem de dos o tres milers d'euros.

corredor ha dit...

Ex corredor, l'altre dia vaig estar parlant amb un treballador de l'ajuntament de Cullera, encarregat de les instal·lacions esportives, i em comentava, que la pista d'atletisme de Cullera, no va costar gaire cara, i que des del que es va construir, no s'han gastat un euro en manteniment, cosa que si que fan amb els camps de futbol, que a més a més de ser més cars, necessiten del manteniment. No crec que cap corredor de Tavernes demane una pista per a fer records, tants sols demana com la de Cullera, 250 m. de corda (no està homolagada), però per a entrenar és suficient. Si hi han diners per altres coses, crec que també hi tenen que buscar algun euro per aquest esport.

Excorredor ha dit...

No estàvem parlant del mateix tipus d'instal·lació.

De la Cotorra al Ventilaor ha dit...

Recordem al PPartit del govern anterior que encara falta la xarxa protectora del minitrinquet. Si el futbol7 ha estat 4 mesos sense xarxa, els de la pilota porten 8 anys esperant-la. I al pressupost actual ja s'ha contemplat per part del Bloc.
4 mesos vs 8 anys...
Vosaltres mateix.

Nota: 5 intents de publicació en "El ventilador democràtic" com a comentari en la notícia:EL BLOC TARDA IRRESPONSABLEMENT 4 MESOS EN POSAR UNA XARXA PROTECORA I DAMUNT ES FA PROPAGANDA, fins ara sense èxit. :(
.

Anònim ha dit...

En la mateixa notícia, jo vaig respondre a un comentari anònim que diu que ell no haguera obert la pista sense xarxa.

Després de varies voltes d'enviar-li-ho no s'ha publicat.

Això li contestava jo:

Si la xarxa no estava en el projecte del PP, vol dir que no estaria col·locada quant s’inaugurara la pista, ho fera Llacer o Ribis.
I així va ser ser, es va inaugurar sense xarxa.
La xarxa es posterior, d'ara. Era una deficiencia del projecte i ha estat solucionada per LLacer, del Bloc.
No vingues dient que si han tingut pressa, ni amb pitos ni flautes.
Excuses i justificacions sempre en pots buscar. Ja em diras quina justificacio busques per un projecte, el del PP, on la pista no es pot regar, ni es pot desaiguar l'aigua quan plou, etc.
I no és l’únic. Tampoc s'havia pensat en la llum en l'altra pista de futbol 7 i ara la tindran que colocar.

Anònim ha dit...

La solució a eixa falta de respecte i de censura a les notes enviades i més quane, pel que veig, no diuen res de l'altre món ni es claven amb ningú, la teniu a les vostres mans.
Jo he deixat d'entrar ¿i tu?