L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 17 de gener del 2012

La Valldigna estarà present un any més per presentar les seues ofertes turístiques a Fitur



Tavernes i la Valldigna estarán presents un any més en la fira turística més important d’Europa (FITUR) que se celebra a Madrid entre el 18 i el 22 de gener. L’estand de Tavernes s’ha ubicat un any més dins del pavelló del “Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar”  de la Diputació de València. La nostra ciutat oferirà enguany una oferta turística basada en el mar i la muntanya, la història i la cultura, la festa i les tradicions, al costat de la gastronomía.

La regidora de Turisme,. Carmen Canet, va convocar els agents locals del Consell de Turisme, amb representants del Centre Excursionista de Tavernes, del Grup Muntanya Valldigna, d’ACEPLAT, de l’Associació de Veïns, la tècnica de turisme i l’agent d’ocupació i desenvolupament local per a preparar la presencia vallera a Fitur de Madrid. La reunió va transcórrer en un clima de col·laboració entre els presents. Es va acordar fer reunions mensuals per a anar avançant en els treballs i activitats que es realitzaran conjuntament.

La regidora de Turisme,. Carmen Canet, ha recordat que el turismo es de vital importancia per a la Valldigna, i la comarca i també Tavernes han d’entendre que és un motor de progres i treball, a més de font d’ocupació que hem de potenciar amb tots els nostres esforços i des de tots els sector. En aquest context, Fitur és una oportunitat de mercat que els pobles de la Valldigna han d’aprofitar. 


Les autoritats que acudirán de la Valldigna a Madris en aquesta ocasió són l’alcalde, Jordi Joan i la regidora de Turisme, M. Carmen Canet, per Tavernes; per Benifairó, el seu alcalde, Agustí Pascuali per Simat, l’alcalde Sebastià Mahiques. Hi estaran presents el dia 18, jornada inaugural de la Fira  i el 19, dia de la Comunitat Valenciana. 
-

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Tal vegada acudint a estos d'esdeveniments veguen de la gran diferència que existix entre els altres estants i el nostre, segur que per dins tindran un poc de vergonya de veure’ls, amb menys coses que oferir que nosaltres i estants plens de gom a gom, perquè porten anys treballant i sabent-to vendre. Hem de veure la Valldigna en tot el seu conjunt, no s'entén el Monestir sense la platja, ni la platja sense en Monestir. Hem de potenciar ja per fi la Valldigna en tot el seu conjunt.
Posar en marxa ja la Mancomunitat, que té un comesa clara el potenciar els valors cultural, històric artístic, monumental, paisatgístic i mediambiental de la Valldigna, però cal posar-los en marxa i és una tasca dels polítics no de les associacions. Cal donar a la Mancomunitat el verdader sentit per a la qual cosa es crear.

Anònim ha dit...

L'associació d'oci no té ni veu ni vot? o és que l'oci no és també important per al turisme?

Anònim ha dit...

La veritat es que desde la Mancomunitat, tot el referent al turisme es tenia que potenciar molt mes, ja que la tenim i que em pareix molt be utilitzemla

Anònim ha dit...

El disseny d'una nova imatge i una nova reaitat d'oferta turística a Tavernes està per fer.

Per què no crear un grup de treball permanent per desenvolupar la gran potencialitat turística de Tavernes?.

Anònim ha dit...

Una qüestió tinc en dubte:
Es profitosa la presència de les falleres en Fitur?
Com a folklore està molt bé, però no seria millor un video sobre el Monestir i les rutes de senderisme? O plats representatius de la nostra cuina? O dels habitatges en lloguer (ja que no tenim hotel). Per açò, millor que es presentaren el CETV,representació dels nostres restaurants i immobiliaries. Platja i sol ja saben en Madrid que en tenim i poc més ens queda a oferir.

Anònim ha dit...

Les falleres majors de Tavernes han anat a Fitur?! Si és així, no entenc res, o ho entenc tot: on està el canvi??

Anònim ha dit...

Les falles son una de les principals atraccións turístiques de València, com no tenen qu'estar?
No es incompatible unes coses amb altres i al fi i a la cap formen part de la nostra arrel cultural,i representen a un muntó de gent i aporten un muntó a l'economía.
Mai per a canviar hi ha que desfer el que está donant bon resultat.

Anònim ha dit...

Que ara anem a promocionar València?
Jo crec que venen més madrilenys a pasqua que a falles, que es posen fent mones i volant catxirulos.
Crec que no hem tingut mai una ÈSTRATÈGIA empresarial per al Turisme, vore 1er que tenim , 2on que podem oferir, 3er que és el que demana la gent?, 4rt que puc millorar del que demana la gent, 5é vaig a "inventarme" el que no tinc però que és una necessitat.
Açò es parla amb comerciants, empreses d'hostaleria i oci de tavernes, i a treballar per a l'any vinent.
Les falles i altres festes també formen part de l'oferta turística, però és mínima. El futur està en oferir cultura, natura i oci actiu, millorar serveis, i no abusar del sol i playa.
El folklore és política i poc més, sinoó l'any que vé que vajen de la setmana santa, que també estan agarrant-ho amb ganes...

Anònim ha dit...

¿Que la oferta turística de les falles es mínima?
Tu no deus de viure açí.