L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 26 de gener del 2012

L’Agrupament Escolta Valldigna celebra el Dia de l’Arbre repoblant la zona del Cambro, al voltant de l’IES Valldigna

 
 
 
Aquest dissabte, 28 de gener, està previst que els membres de l’Agrupament Escolta Valldigna i els veïns de Tavernes que de forma voluntària vulguen participar en l’activitat anual, celebren el Dia de l’Arbre amb una jornada de replantació al voltant de la zona de l’IES la Valldigna, en la zona del Cambro.

L’activitat està prevista en el conveni de l’Agrupament Escolta Valldigna i l’Ajuntament de Tavernes. L’horari serà entre les 16:00 i les 18:30 hores, i està oberta a tots els veïns que hi vulguen participar. Els menors d’edat que vagen sols han de dur autorització paterna. El punt de partida dels voluntaris serà davant del Centre Social (al Carrer Sant Josep, 69) davant del Col·legi San José (Patronat).

Es comptarà amb un centenar d’arbres, habitualment solen ser autòctons, com ara pins i carrasques, que han estat facilitats per la Conselleria de Medi Ambient de la Generalitat Valenciana.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i la presidenta de l’Agrupament Escolta Valldigna, Ana Cordo Bono, firmaren recentment un conveni de col·laboració entre ambdues entitats, que contempla la concessió d’una subvenció per al foment d’activitats i projectes de programes educatius i mediambientals d’àmbit local.

L’Agrupament Escolta Valldigna s’ocupa anualment d’un conjunt d’activitats de caràcter formatiu, educatiu i lúdic, fonamentalment dirigides a l’educació de la joventut. Entre estes, cal destacar al llarg de l’any les representacions de teatre, els cants nadalencs per a persones de la tercera edat, les activitats mediambientals amb motiu de la celebració del Dia de l’Arbre, l’organització d’un campament d’estiu per tal d’ajudar a integrar els jóvens amb problemàtiques socials o familiars, la participació en la Campanya de Neteja de la Mediterrània, a més d’altres activitats dirigides directament a ajudar els ciutadans de Tavernes, com ara la col·locació dels ornaments florals en els nínxols el dia de Tots Sants.
-

1 comentari:

A.E.Valldigna ha dit...

Com tots sabeu va ser impossible repoblar aquest passat dissabte i hem decidit ajornar-ho per al proper diumenge 5 de febrer a les 10 hores eixint de La Casa Scout (c/Sant Josep 69)
Vos esperem a tots.