L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 10 de gener del 2012

L’Ajuntament de Tavernes retrà un homenatge en el pròxim plenari a Marcos Altur i Empar Fèlix




L’Ajuntament de Tavernes retra en la pròxima sessió plenària un homenatge als seus esportistes Marcos Altur i Empar Fèlix, medalles d’or i bronze respectivament en el Campionat d’Espanya de Ciclocròs i al Club Ciclista la Valldigna.

L’Ajuntament de Tavernes retrà aquest merescut homenatge el pròxim dilluns 16 de gener aprofitant la celebració del plenari municipal. Marcos Altur ha estat elguanyador de dues medalles d’or en el Campionat d’Espanya de Ciclocròs y Empar Felix, medalla de bronze. També es farà un reconeixement al Club Ciclista la Valldigna pel treball desenvolupat durant estos últims anys en la promoció de l’esport i el foment de la afició pel ciclisme en la nostra ciutat.

El regidor d’Esports, Josep Llàcer, que va estar present en les carreres celebrades en la ciutat de Gandia, ha manifestat la seua “absoluta satisfacció i orgull pel formidable resultat dels corredors de Tavernes, Marcos i Empar, que ens van fer passar uns moments autènticament inoblidables en aquest Campionat d’Espanya de Ciclocròs. Han sigut tres medalles que tornen a escriure el nom de Tavernes en metall. Sens dubte, és una de les millors promocions de la nostra ciutat, i dilluns que ve en el plenari volem manifestar als corredors el nostre reconeixement”.

El Campionat d’Espanya de Ciclocròs s’ha celebrat el passat cap de setmana a Gandia, organitzat per la Reial Federació Espanyola de Ciclisme.
-

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Faltava més, que JJ no eixira en les fotos posan-se les medalles, en porta ja més que tots els esportistes de Tavernes junts.

Anònim ha dit...

Simplement el senyor alcalde Jordi Juan porta les medalles que li corresponen en raó del càrrec d'alcalde i perquè assisteix i presideix com alcalde quasi tots els actes que organitza l'Ajuntament i les entitats del poble.
O qui vols que isca en les fotos representant l'Ajuntament? Manolo Vidal? Ell ja eixia quan era alcalde i mai se li ha criticat per això, que al cap i a la fi era la seua obligació.

Segur que si el senyor alcalde Jordi Juan no anara a eixos actes, el criticarieu per no anar.

No serà que li tens enveja?

Anònim ha dit...

Enhorabona a Marcos Altur i a Empar Fèlix pels vostres èxits. Seguiu així, valents!

Anònim ha dit...

per què collons la cotorra sap que va a fer-se este homenatge si encara no s'ha comentat en la junta de portaveus ni res? no ho feieu com una falta de respecte açò? que ho sàpiga primer la cotorra que un regidor?

La Cotorra de la Vall ha dit...

La Cotorra no sap l'homenatge "per què collons" sinó perquè està publicat al web municipal.

La Cotorra ho va llegir i ho va publicar perquè ens preocupem d'estar atents a les novetats que es produeixen al poble i les publiquem.

http://tavernes.es/val/noticies/101-noticies-de-la-ciutat/660-lajuntament-de-tavernes-fara-un-homenatge-en-el-proxim-ple-a-marcos-altur-i-empar-felix

En compte de criticar i buscar cinc peus al gat, si eres regidor (que sembla sí ho eres) valdria més que t'assabentares del que es cou a l'Ajuntament.

Per cert,acabem de llegir la mateixa noticia a Provincias y Levante del dia d'avui, la qual cosa vol dir que la saben des d'ahir. O siga que es de coneixement public i general, està en el web de l'Ajuntament, i... ¿hi ha regidor que no s'assabenta?
Sense comentaris.

Amunt l'esport ha dit...

Al primer anònim:

En lloc de felicitar els campions et poses a politiquejar? Nom crteus que se't veu molt el plomer?
Si quan tenim algun èxit aconseguit per ciutadans del nostre poble, no els lloem i els fem l'homenatge que mereixen, què demostraríem ser? uns sense sang! Em sembla perfecte que se'ls faça un reconeixement com cal, com hauríem de fer sempre, per tal de potenciar l'esport entre els nostres joves.

Moltes felicitats a Marcos i Empar!

Tarlatana ha dit...

El mon al inrevés. Si voleu lloem a qui tenim que penalitzar per la penosa gestió realitzada (Vidal-Eugenio),i no rendim homenatge a aquestos jóvens que si s'ho mereixen.

Ja comenceu a a cansar el polítics i el electrons que porten al voltant, el que deuríeu de fer es tindre un poc mes d'honor, acceptar les coses quan estan mal i pesar en fer el be a la comunitat, ja ho teniu be de fer-vos servir de la política.

Luis Pastor ha dit...

Sóc Luis Pastor, sóc del Bloc com el meu alcalde, sóc intolerant amb les polítiques neoliberals aplicades pel règim peperil, sóc segons alguns blogs de tendència fatxoide i mouen part de raó un independentista convençut amb molts amics i coneguts arreu del Estat Espanyol i no per tot això deixaré de felicitar a un xaval com Marcos amb el què he tingut el privilegi de rodar al seu costat i al de son pare i igual em passa amb el pare d'Empar. Igual apareixeré amb eixe blog com un oportunista, jejeje!!! Com voleu fer vore q ho és el meu bon amic I company Jordi Joan i crec q és la tasca q li correspon. Tant se val el que pense aquesta gent, sempre em tindràn en contra i el dia que em parega tornaré a rodar amb Marcos... Enhorabona craks, que s'ho mereixeu!!! Salut per a tots i al qui no li agrade, Go Home!!!

Filòsof ha dit...

NO sigam tremendos, cerquem arguments i seguim amb la Cotorra. No es deixeu portar per les provocacions, son part de la llibertat d'expressió que hem de patir, sempre cal recordar que l'equip de la Cotorra controla qui publica i com publica. El tremendisme és la manca d'arguments. Doncs, argumentem i sigam feliços, tenim moltes coses de que alegrar-nos. Una d'elles es que Gandia parla de tres-cents mil euros que entraren aquest cap de setmana a Gandia amb el ciclo-cros que guanyaren dos veins de la Vall. Actes com aquestos són bons, i actors com els nostres son millors. D'ací l'èxit del Festivern i de Panoramix, una altra alegria. Però teniu raó , cada cosa al seu temps, avui és el temps de Marcos i Empar.
Ara gràcies a la Cotorra us conesc. Salut i esport!!