L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 11 de gener del 2012

L'Ajuntament i Creu Roja firmen un conveni de col·laboració


L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i el president de Creu Roja Assemblea Local de Tavernes, Eugenio Meló, han signat un conveni de col·laboració per a la realització d’actuacions d’interés general i públic.
 
Mitjançant aquest conveni l'Ajuntament de Tavernes concedirà una ajuda econòmica que servirà de col·laboració a les activitats que du a terme Creu Roja Espanyola (Assemblea Local de Tavernes) en la nostra ciutat i que tenen com a objectiu promoure l’assistència social directa i immediata, la promoció humana, el desenvolupament i l'animació comunitària i l'estudi de la situació dels necessitats socials. L'import del conveni és de 15.000 euros.

-

11 comentaris:

silmin ha dit...

i no parem.... altre funcionari al carrer...

Anònim ha dit...

es fara carrec la creu roja de dur la sang a gandia o te que seguir anant la brigada d'oficis amb un cotxe ple de pols

silmin ha dit...

la sang va aillada, la pols no entra (només calguera) i si preguntes (10 anys de convenis) veuràs com ix a compte pagar-li un taxi per a la sang.

silmin ha dit...

... com a suggeriment... que no siguen tan guarros i que el netejen... usem el cabet

L'ultim de la fila ha dit...

No se de que parleu. La realitat és que la creu roja en majúscules és una associació que ha fet molt de bé sempre. Ara el que s'ha d'intentar es el seu apartidisme, que no apoliticisme, sempre ha estat en contra de les guerres, i que no forme un reducte de patricis locals, oberta a tots i totes com ha de ser.

Anònim ha dit...

silmin recorda que el PP va publicar que li donava 8.000€ a caritas i 15000 a creu roja(els quals s'enteraren pel Levante).

Anònim ha dit...

a mi personal ment en va fer falta la creu roja fara deu anys,i per els treballaors un deu de categoria,pero per les institucions superiors un cero patatero,parlant clar si no hi haven diners no hi han torrons i damunt cracies,favors pagats no son favors,es la meua esperiencia i la meua humil opinio.

Anònim ha dit...

no m'ha quedat clar per a què són els diners. Algú pot posar un exemple?

silmin ha dit...

i el mateix vaig dir en aquell moment... anem a veure.. sóc d'esquerres (a la meua) i independentista i catalanista (per a molts)... del PP es que no se m'ocurreix ni mirar-los a la cara, no els tracte de burros i inutils, sinó el següent...... altra cosa es el que queda, sóc el primer en reconeixer en que no és just, però, toca el que toca i a un 5% de TAE a l'any són aproxim. 1 milió d'euros d'interesos... 1 MILIÓ D'EUROS només en INTERESOS.. el que es podria fer per al poble.... si es dona cap € a cap organisme que diguen per a que llum i takigrafs i no de forma genérica(i sempre anteposant el benefici del poble)..... no fa molt que eixia publicat en premsa que tal organisme o altre subvencionat per TOTS feia un pou en sudamèrica o en àfrica... crec que s'ha de dir prou en aquestos moments.

silmin ha dit...

i encara que corresponga a altre fil de comentaris... el fer una pista d'atletisme.... bé, millor ni comentar.....a la meua edat les pujades de tensió són massa perilloses....LA GENT COMENÇA A PATIR FAM!!!! i encara que no els donem diners, per respecte caldria mostrar-li que com a mínim hi ha seny i trellat entre els derigents o els que sí tenim treball (de moment)

Anònim ha dit...

(Mode ironic on):Molt be Silmin, amb eixa actitud conciliadora este poble anira avant en pas ferm i agermanat a conquerir un futur esplendoros com ho va ser el passat.(Mode ironic off).