L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dissabte, 14 de gener del 2012

Marcos Altur i Empar Fèlix fan la treta d’honor del partit Tavernes-Benigànim. La UD Tavernes, en nom de tot l’esport local, ha retut un homenatge als nostres campions de ciclisme.






La UD Tavernes ha retut un homenatge als esportistes ciclistes locals Marcos Altur i Empar Fèlix, medalles d’or i bronze respectivament en el Campionat d’Espanya de Ciclocròs celebrat la semana passada a Gandia. Un homentatge que ha estat també un reconeixement general de tot l’esport valler a aquests dos joves esportistes locals.

Marcos Altur i Empar Felix han efectuat la treta d’honor del partit que jugava avui al Camp Municipal la UD Tavernes i el Benigànim, i han rebut sengles plaques commemoratives de les mans del president de la UD Tavernes, Paco Escrihuela i de l’alcalde de la localitat, Jordi Joan, i del regidor d’Esports, Josep Llacer. Tots tres, en nom de l’equip, afició local i resta d’esports, han felicitat els dos campions. 


Les fotografíes arrepleguen diversos moments d’un acte, senzill però molt emotiu, que ha estat molt ben rebut pels aficionats que han aplaudit els dos campions vallers.

Per la nostra bona, donem l’enhorabona als nostres campions, desitgem i esperem que continuen aconseguint triomfs que deixen el nom de Tavernes ben alt i felicitar també a la UD Tavernes per la iniciativa, bona prova de la germanor que existeix entre la familia esportiva de la nostra ciutat.


L’Ajuntament de Tavernes, per la seua banda retrà també un merescut homenatge a Marcos i Empar el pròxim dilluns 16 de gener aprofitant la celebració del plenari municipal. 

-