L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 20 de gener del 2012

No s’aclareixen!! Encara no fa quatre dies del canvi de govern autonòmic del PP i ja hi ha nou canvi de Conseller.


 Verdeguer i Buch, l'anterior i nou conseller respectivament
 
Tant fàcil com és gestionar els bons temps i que difícil són els dolents! O si voleu, sembla impossible aguantar la situació econòmica de la Generalitat i qui té una oportunitat…. cametes fuig! I és que avui ens han assabentat que el fins ara conseller d'Economia, Indústria i Comerç, Enrique Verdeguer, deixa el carrec. Li han ofert la presidència d’ADIF (les Infraestructures Ferroviaries) i res, cap a Madrid!
 
El cap del Consell, Alberto Fabra, l'ha felicitat pel seu nou nomenament i "amb el mateix esperit que l'ha fet fins ara, defense els interessos de la Comunitat Valenciana". Nosaltres estem per assegurar que només arribe a Almansa, ja ha oblidat els interessos valencians!
 
Enrique Verdeguer va ser nomenat conseller d'Economia, Indústria i Comerç per Francisco Camps el mes de juny, i també li van assignar les competències en matèria d'economia, sector empresarial, indústria, artesania, comerç interior i exterior, consum, recerca i innovació tecnològica i energia.
 
Verdeguer juntament amb el conseller d'Hisenda i Administracions Públiques, José Manuel Vela, han estat els responsables dels ajustos i retallades que ha dut a terme la Generalitat per afrontar la crisi econòmica actual. O siga, és el coautor del decret-llei de mesures com la pujada d'impostos , reducció d'empreses públiques i mesures de racionalització de la despesa sanitària, entre d'altres.
 
L’eixida obliga al president de la Generalitat, Alberto Fabra, a una nova remodelació del seu govern, després de la realitzada el passat 30 de desembre. Així s’anuncia que Máximo Buch Torralva, enginyer industrial per la Universitat Politécnica de València (UPV) serà el nou conseller d’Economía, Industria i Comerç i prendrà possessió el dilluns.
 
I fora del PP ¿com ho han vist els demés?
 
El secretari general del PSOE valencià, Jorge Alarte, diu que Enrique Verdaguer ha aconseguit l’objectiu “d’eixir corrent en vore la fallida de la Comunitat”. També ha recordat que “pareixia un home sensat i és normal que volguera anar-se’n. És l’únic que ha vingut i el primer en marxar. Imaginem-nos què hi haurà dins”.
 
El portavoz de Compromís en las Corts Valencianes, Enric Morera, considera que l’eixida de Verdeguer és "una fugida en tota regla” i ha remarcat que les continuades crisis del govern del PP del Consell "són una mala noticia per a l’estabilitat que cal en temps incertos on la societat demana governs serios, responsables i estables, tot just el que no tenim els valencians”.
 
Morera ha anat més enllà i ha dit “que la seua fugida es fa amb el triste currículum de no haver fet res de positiu. Ens quedarà el record de ser un dels responsables dels brutals retalls i de la pujada d’impostos”.
 
El dirigent de Compromís ha manifestat que com fan els polítics del PP i del PSOE oblidarà de seguida els problemes valencians, però ja avisa que només prenga possessió d’ADIF , el diputat Joan Baldoví, li sol·licitarà una reunió urgent per recordar-li tot el que l’Estat té pendent en matèria de ferrocarril amb el País Valencià.
 
La portaveu d’EU en les Corts Valencianes, Marga Sanz, ha dit que "la situació econòmica insostenible de la Generalitat ha fet que el fins ara conseller d’Economia isca corrent ".  La dimissió d’Enrique Verdeguer com a conseller d’Economia "ens mostra de nou la debilitat del Govern Fabra que no és capaç d’atendre amb temps, constància, efectivitat i justícia el caos de l’economia valenciana”.
 
- Segons la informació d'Europa Press

1 comentari:

Anònim ha dit...

El que han puesto ni es político, luego se supone no tiene los vicios faraónicos de éstos, ni funcionario, ni ha trabajado nunca en una empresa pública, por lo que está acostumbrado a trabajar por y para conseguir objetivos ,por contra viene de una empresa familiar.
Por lo menos tendrá una visión más real de la situación con la que se va a encontar.
esperemos que no se le peguen los malos vicios de los políiticos "de casta" (mejor "de caspa" diría yo)