L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 17 de gener del 2012

PLENARI DE GENER: L'Ajuntament ret un homenatge a Marcos Altur, Empar Fèlix i a l'Escola de Ciclisme en la persona de Salvador Talens,




El plenari municipal va retre ahir abans de començar la sessió ordinària un merescut homenatge al campio d'Espanya sub-23 de ciclisme, Marcos Altur, dues vegades medalla d'or i a la tercera classificada i medalla de bronze en la categoria cadets, Empar Felix.

L'ocasió va ser aprofitada per a fer un reconeixement i agraïment a tota la tasca feta per l'Escola de Ciclisme, formadora de tants esportistes i campions locals en aquest esport. Salvador Talens, alma mater i persona que s'ha desviscut durant molts anys per fer possible aquesta bona tasca, va ser la persona homenatjada per l'Ajuntament en representació de l'escola.
 

El regidor d'Esports, Josep Llácer va fer un repàs del que ha estat l'activitat de l'entitat en aquest anys, així com en la trajectoria esportista de Marcos i Empar, que ha culminat en aquests triomfs en el passat campionat d'Espanya.

L'alcalde Jordi Joan va recordar el sacrifici que han hagut de fer els dos joves per arribar a eixe punt i els va encoratjar i animar a seguir així.

L'alcalde i el regidor lliuraren a tots tres en nom de l'Ajuntament i de la ciutat una placa commerativa. Els homenatjas i els alumnes de l'Escola de Ciclisme es feren en acabar la foto de familia, que reproduïm a continuació. 



La Cotorra us dóna l'enhorabona a us desitja grans èxits i que seguiu portant ben alt el nom de Tavernes. 

-

2 comentaris:

Victòria ha dit...

Enhorabona a tots, especialment a Empar per l'esforç que fa cada dia en compaginar estudis i afició!
Felicitacions a tots!

Anònim ha dit...

Siempre es bueno se reconozca el esfuerzo, individual o colectivo,y más en este caso de vida saludable : e que hace deporte no suele llevar vida insana, es incompatible.