L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 14 de gener del 2012

Què passa amb els tríptics de l’IBI? Segons ens han dit, algu o alguns els fan desaparéixer per tal que no arribe la informació als ciutadans.



L’ajuntament de Tavernes, tal com han informat els mitjans de comunicació i també La Cotorra, ha editat un tríptic on s’informa al veïnat de la possibilitat de fraccionar en tres terminis el rebut de la contribució (IBI urbana) sense pagar cap tipus d’interés.

El tríptic s’estava repartint usant el mètode de situar-ne en els comerços, tendes, fruiteries ... per tal que els veïns i veïnes l’agafaren i el pogueren llegir o endur-se’l a sa casa.

Ens havien arribat comentaris que els tríptics no estaven arribant a la ciutadania i que no es podien trobar enlloc, cosa que era bastant estranya. Però tot té una explicació, i sembla ser que hi ha algun tipus de “comando” encarregat de fer desaparéixer els tríptics dels establiments quant més prompte millor, només s’han deixat.

Eixos fets han determinat que s’haja pres la decisió de no deixar-los en els establiments i procedir a repartir-los a mà, cosa que sembla ser faran els militant i simpatitzants dels partits que integren el govern.
-

10 comentaris:

Anònim ha dit...

També en alguna època desapareixien els exemplars d'una coneguda publicació que es feia veu de tota la Valldigna, sobre tot si hi havia alguna notícia un poc polèmica i no dels gust de tots.

Anònim ha dit...

Aço, junt a la falta de transparència al ventilaor ho diu tot. Un blog on no hi han entrades o són poques i a favor no és un blog, és un comentari de les "seues notícies". Fins 6 vegades he enviat un comentari rebatent una entrada i no han tingut la vergonya demócrata de publicar-ho. Per supost no era insultant ni descalificant, simplement no deia el que volien llegir els amos.
Lligueu caps entre això i els tríptics i potser teniu la contestació. No en saben altra per a fer política, però poc a poc anirem sentant a qui faça falta a les banquetes dels jutjats.

Anònim ha dit...

No eres l'únic. 5 vegades s'ha enviat açò rebatent la noticia que fan sobre FCC.

Em sembla molt bé el comentari que fa un Anònim anterior. Simplement és que el ventilador ha oblidat alguns detalls de la història, que ve de lluny, o potser no vol que es diguen, la qual cosa seria pitjor i això diria ben poc al seu favor sobre el respecte a la llibertat d'expressió i les idees dels altres.

Primer: cal dir que l'empresa és privada i pot llogar a qui vulga i nomenar encarregat a qui vulga. Ara, si l'empresa vol quedar bé amb l'Ajuntament, és cosa seua i per alguna cosa serà. I eixa cosa són les que dic ara.

Dos: FCC està en este poble només per una cosa: la neteja i arreplegada de fem. No fa res més ni te altra activitat. Cobra per això de l'Ajuntament que li paga i dóna un servici a l'Ajuntament i al poble. Fora d'això ja no té cap activitat més en el poble.

Tres: Sembla ser prou normal que si només treballa i presta servici a l'Ajuntament interesse que hi haja una relació molt fluida i que l'empresa tinga un interlocutor vàlid amb el govern, i també perque el govern en qualsevol moment puga dir-li a l'encarregat quines necessitats té el poble i on fa falta el seu servei. I esta persona encarregada, FFC també voldrá que siga de plena confiança del govern en tant que ella presta els servicis a l'Ajuntament i voldra eixa persona estiga disposada totes les hores i dies de l'any. Estem parlant d'una empresa, FCC, que té un conveni milionari amb el municipi i estem parlant de qüestions que afecten la salut i sanitat: neteja i arreplegada de fem.

Potser per això, fa uns anys, i supose que pels mateixos motius que he dit, el PP va buscar la persona de la seua confiança i la va posar d'encarregada, i també va llevar a la persona que hi havia que no havia estat nomenada per cap cosa política. Potser fora lògic, no ho sé, atenent els raonament que he dit: que fora de plena confiança del govern del PP.
Ara la història es repeteix, i torna a passar el mateix. Però ací el ventilador calla la història de fa alguns anys i com aquell canvi va ser polític, el primer que es feia a Tavernes, i ara carrega contra el Bloc simplement per voler que el servici siga el millor possible segons el que entén s’ha de fer. I això ho farà amb un encarregat implicat també amb les tasques del govern i al que se li puga dir tot i exigir-li tot, cosa que no passaria amb l'anterior, nomenat pel PP.
A més, tampoc se n'ix del que es fa en tots els llocs: que l'encarregat siga de plena confiança del govern, com a Gandia. Allí a l'endemà mateix de guanyar, Torro va canviar el cap de policia. Açò el PP de Tavernes no ho diu, com tampoc diu que cap partit va dir res en contra de la decisió que va prendre el PP i posava a la persona que pensava era la millor i que fins fa uns dies ha estat, anys i anys d'encarregada.
I per damunt de tot, no oblidem que es una empresa privada. I fa el que vol i com vol.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Hem fet alguns petits canvis, mínims, en els dos comentaris anteriors per evitar que pogueren entendre's com a cosa personal.
No hem canviat res el sentit. Pensem que millor així, que es conserva tot, a no publicar-ho.

Anònim ha dit...

Se sap qui esta en el "comando"

Anònim ha dit...

Quines ganes tenen de que paguem l'IBI en Abril.

Jo mai l'ha domiciliat i sempre pague en la ultima setmana de plaç.

Preferixc rebre el paper de l'IBI a casa i fer-me a la idea del que tinc que pagar que anar un dia al banc o vore que ja m'han cobrat .

Indesidenter ha dit...

Anònim de les 22:43

1. Quines ganes tenen de que paguem l'IBI en Abril.

Ningú t'obliga a domiciliar-lo i a fraccionar-lo. És una opció més que et donen.

2. Jo mai l'ha domiciliat i sempre pague en la ultima setmana de plaç.

Jo el tinc domiciliat i el pague al final, com tu, i sense perill d'oblits i recarrecs.

3.Preferixc rebre el paper de l'IBI a casa i fer-me a la idea del que tinc que pagar que anar un dia al banc o vore que ja m'han cobrat .

Jo també rep tota la informació i el paper a casa, pero no perd el temps anant al banc: me l'envia el banc a casa, tot fet, i faena que m'estalvie.
I ara, amb el fraccionament, damunt no ho pague de colp, millor que millor i sense interessos ni mal de caps.

Ara, sobre gustos...

Anònim ha dit...

Indesiderter
En el teu 2on punt t'equivoques:
Dius "Jo el tinc domiciliat i el pague al final, com tu, i sense perill d'oblits i recarrecs."
Ara, es veu que qui el domicilia (o ja el tenia domiciliat), "el final" ja no és el mateix final, al passar tots els domiciliats a domiciliats fraccionats. No donen l'opció de continuar domiciliat i pagar tot al final, en octubre.
Esta clar que al domiciliar t'estalvies una gestió i estar-ne pendent, però actualment perds tot el periode voluntari per a fer efectiu el pagament. Aleshores, caldria que ho digueren tot (tú també cotorra, no sols són notícies les bones notícies) i dir que el fraccionament sobretot és bò per a l'Ajuntament però econòmicament no afavoreix al poble, tans sols en l'hipotètic cas de que tots pagaren l'IBI al principi del periode voluntari.
Cada cosa el que siga.

Indesidenter ha dit...

Si vols eixa matisació, d'acord.

Però semànticament, el tinc domiciliat. El fet de tindre'l domiciliat no varia perquè es canvie o modifique el termini de pagament. En un cas o en l'altre, el tinc domiciliat.

Anònim ha dit...

Si tenia domiciliat l'IBI per pagar-ho tot d'una i ara m'ho cobren fraccionat, podre tornar-lo i pagar-lo mes avant o em cobraràn interesos de demora i totes eixes coses?