L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 18 de gener del 2012

Tavernes celebra el cap de setmana la festivitat de Sant Antoni

 

La tradicional festivitat de Sant Antoni "del porquet" a Tavernes se celebrarà dissabte i diumenge amb la crema del pi i la benedicció dels animals. La festa compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tavernes i està organitzada per la comissió de festes de Sant Antoni. Com avançament de la diada, ahir a les 7 de la vesprada es va celebrar un volteig de campanes i missa en l’església de Sant Josep.

Dissabte, dia 21, a les 7 de la vesprada hi ha cercavila en honor del sant, per a passar després a les 8'30 a la crema del pi en el passeig del País Valencià. Tot seguit, a les 9:30, hi haurà festa amb ball de xaranga, on la comissió repartirà mistela i posarà a l’abast de tothom graelles per a torrar-se cadascú la carn i l’embotit.

Diumenge es farà una cercavila amb xaranga i trasllat de la imatge des de la casa del sant a l’església de Sant Pere, a les 9:30 hores del matí. A les 10:15 hores està previst la celebració d’una missa i sermó en honor al sant en la mateixa església i a les 11:30 hores, cercavila amb dansada a càrrec del grup de balls acompanyant la processó pel carrer de Sant Antoni fins a arribar al passeig de Colon, sobre les 12:30 hores. Allí tindrà lloc la benedicció dels animals amb desfilada de cavalleries davant del poliesportiu.

-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Els del ventall diu que si per aixó si que hi han diners.
Que curta es la memoria, doncs jo recorde de fa ja un muntó d'anys que lo que es va afer ja es fea.
I es que per criticar al govern, el que faca falta.
No es donen conte del flac favor que li están fent al PP?