L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 27 de gener del 2012

Tavernes millorarà l’entrada a la platja





L’Ajuntament de Tavernes adequarà l’entrada de la platja amb la subvenció aconseguida de la Diputació de València gràcies a les gestions que han dut a cap l’alcalde de la localitat, Jordi Joan, i per la regidora d’Obres i Serveis, Llum Sansaloni. Tavernes aconsegueix 34.998 euros que serviran per a arreglar i millorar l’entrada de la platja i fer les obres d’adequació de l’asfalt i les voreres.
 
Les gestions realitzades per l’alcalde i la regidora amb els responsables de l’Àrea de Cooperació Municipal de la Diputació de València a finals de 2011 han sigut determinants perquè s’atorgue l’ajuda amb caràcter urgent i puga començar de forma imminent l’adequació de l’entrada de la platja de Tavernes de la Valldigna.
 
L’alcalde Jordi Joan comentava al respecte que “el turisme és un dels motors econòmics que pot ajudar Tavernes a crear ocupació, i la platja necessita una rentada d’imatge: l’entrada i els accessos podem considerar-los com la cara de la platja. Esperem que amb este projecte i l’acabament de les obres de l’avinguda la Marina, la nostra platja presente una bona imatge de cara a la temporada estival i, si pot ser abans, millor encara, ja que també rebem visitants per Falles i Pasqua i tenim veïns que hi viuen tot l’any”.
 
La regidora de Contractació i Serveis Públics, Llum Sansaloni, ha recordat que actualmente només hi ha una entrada principal a la platja de Tavernes “i hem considerat urgent i necessari adequar-la per tal de conferir seguretat tant al trànsit com als vianants, a banda de donar una millor imatge a tots aquells que arriben a la nostra platja.
 
La regidora ressaltava que les gestions efectuades davant Diputació han fet possible l’arribada de la subvenció, que donat el moment de dificultat econòmica és molt ben rebuda i serà beneficiosa per a la platja de Tavernes.
 
L’Ajuntament valora positivament el fet que les subvencions de Diputació i Generalitat continuen arribant a la ciutat amb total normalitat i també han destacat la rapidesa dels tècnics municipals en la gestió de la subvenció.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Por mucho que la mona se vista de seda, mona se queda, y lo digo por el horror de paseo con esos hierros oxidados y la falta de aparcamientos.
Por mucho que uno se vista de guaperas por fuera, si luego no da un buen servicio....