L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 30 de gener del 2012

Valencians i valencianes: Unim-nos tots per ajudar al Consell del PP a aplicar les tisores



El vicepresident vol que tots ajudem a les retallades (excepte els de "a dit" i els grans events)

Els valencians i valencianes cada dia ho tenim més clar: el balafiament dels governs autonòmics del PP són la causa de la situació ruïnosa de les arques públiques, però per al “seu” Consell i  per a Alberto Fabra serien els treballadors públics i els ciutadans (per un presumpte mal ús dels serveis públics) els culpables.
 
I com a solución: un web on la població pot presentar propostes de com retallar. Així que si vosté, lector/a de La Cotorra, en té alguna i pot fer que el Consell estalvie un poquet… doncs, endavant! Perquè el Consell que presideix Alberto Fabra, i que  només se li ocorregut retallar el sou dels funcionaris, les hores de treball per a pagar menys, acurtar contractes interins i retardar el pagament de proveïdors fins a límits agònics, vol trovar més inspiració per a les tisorades i canalitzar-les amb el web titulat Capavant 

El web funciona des de divendres com a exercici propagandístic, perquè solament hi ha les mesures del Consell i com a participación ciutadana hi ha un correu "Conta'ns les teues propostes d'estalvi"  i una part titulada "Algunes de les propostes dels ciutadans" que fins ara encara estava buida, mentre les les estrictes normes d'ús permeten als seus gestors una censura de facto.
 
El sindicat STEPV vol que tinga utilitat i ha proposat que tots ajudem i la manera de fer-ho es enviar al correu del web les mesures 

que fa uns dies va presentar la Intersindical per a estalviar i reorganitzar l'administració de la Generalitat i el conjunt del sector públic valencià.
 
Unes mesures que passen per l'eliminació inmediata de 79 assessors nomenats a dit, l'eliminació dels actuals directors de Parcs Naturals que han accedit al càrrec també a dit  o la revisió de contractes amb l'administració, molts dels quals són, segons el sindicat, "manifestament millorables".
 
La culpa és del ciutadà i els treballadors
 
El Consell del PP no sembla contemplar les retallades en personal car i superflu, ni tampoc ha anunciat la supressió de cap gran esdeveniment, que són les despeses més prescindibles de l'administració. En canvi, al costat de la propaganda del web, el vicepresident i portaveu del Consell, José Ciscar anunciava la creació d'un "Cos Superior d'Interventors i Auditors de la Generalitat".
 
El Consell l’anomena "unitat especial" per a comprovar "la regularitat de les despeses" de la Generalitat "en sis àrees estratègiques de la seua activitat": la despesa farmacèutica, l'assistència jurídica gratuïta, els centres docents públics i el personal docent, el Departament de Salut de la Fe, i l'entitat VAERSA.
 
El Consell, que ha ofegat amb els impagaments el funcionament de col·legis públics, els advocats del torn d'ofici, o els proveïdors de medicaments, ara els assenyala de forma indirecta com els responsables d'una gestió que necessita vigilància per a comprovar la seua "regularitat".

-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Les tisores les utilitzaría jo però per a tallarlos els .... això.
Sobre tot a un tal Camps.