L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 25 de febrer del 2012

LA MIRADA DELS AMICS DE LA COTORRA. Manipula que alguna cosa queda


Un dels nostres lectors ens ha enviat un correu electrònic on ens dóna la següent informació. Ens parla de "la manipulació de la televisió d'extrema dreta "Intereconomia" " i com tergiversa la informació. Ens remarca que per la xarxa podem trobar centenars de videos de càrregues i agressions policials d'aquests dies, mentre que no hi ha cap d'encaputats, infiltrats... Ni tan sols "Intereconomia" n'ha pogut presentar cap, excepte eixe "fiasco" de muntatge que en el segon video es desmunta completament.



Simulant un atac indiscriminat als reporters d´Intereconomia per part dels “estudiants encaputxats” amb trucs de sèrie Z com fer trontollar la càmera i suggerint que fora de camp passen coses terribles (que ningú ha vist). Gràcies a això convertixen les protestes estudiantils en violència extrema de "radicals encapuxats" ("el enemigo") contra pacífics mitjans de comunicació.



Desmuntant  Intereconomica i la suposada agressió.


Entrevista amb Enric Morera, que per cert està molt bé i no cau en les trampes que li vol fer la periodista. Les preguntes de la periodista són de nota. 


-