L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimecres, 22 de febrer del 2012

La TV del PP continua manipulant la informació. Protesta a la redacció de Canal 9 contra la cobertura informativa






Avui al matí un grup de treballadors de Canal 9 i de Ràdio 9 han entrat a la redacció d'informatius de la televisió, acompanyats dels delegats sindicals, per protestar contra la cobertura informativa que ha fet l'ens de les protestes dels estudiants i de la violència policíaca. El comité d’empresa ha lliurat a la subdirectora d’informatius de Canal 9, Salud Pedrós, el seu comunicat contra la manipulació informativa de les protestes estudiantils de València i eixigint les dimissions dels responsables d’informatius de la televisió i la ràdio públiques.

El comitè d'empresa critica que en les notícies sobre els fers a Canal 9 i a Ràdio 9 "s’oculten intencionadamemt totes les imatges dels colps i la brutalitat  policial contra els estudiants de l’IES Lluís Vives, es presenta la policia com a víctimes, fins a assegurar que la majoria de ferits són els agent, i els estudiants menors d’edat com a culpables; per contra, no s’informa que entre els ferits hi ha periodistes de diversos mitjans; es descontextualitzen les causes dels fets reduint-los a només 'avalots' i 'incidents'; s’amaga el perquè de les protestes: les retallades en l’ensenyament aprovades pel consell i la falta de calefacció; no s'han emès les declaracions del cap de la policia que qualifica els estudiants d’enemics', i s’intenta deslegitimar les protestes dels estudiants assegurant que 'no estan autoritzades', quan en realitat simplement no estan comunicades".

Per tot això, demanen la dimissió del director general de RTVV, José López Jaraba, els directors de Canal 9, Luis Redondo, i Ràdio 9, Nuria Romeral, i dels respectius caps d’informatius, Salud Pedrós i Juan José Braulio.
-

4 comentaris:

Valldignenc ha dit...

Canal 9 i RTVV sempre han sigut les putetes del PP. No hi ha perque extranyar-se. Per una televisió digna al nostre País Valencià.
CANAL 9 MANIPULA UN OU!!

Per una TV pública, lliure i de qualitat!!! ha dit...

Per gent com la que ha fet públic aquest comunicat sempre hem cantat, CANAL 9 CAL FER-LO DE NOU!!! Endavant companys!!!

Anònim ha dit...

El que han fet,el que fan,i el que faràn amb els nostres diners la gentola aquesta que tenim incrustada a la Generalitat,i que no sen van ni amb aigua calenta.
Però bé,cada vegada més vots per a ells,així que disfrutem "lo" votat.

Anònim ha dit...

molt be mifsud.