L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 9 de març del 2012

El govern de Tavernes continua endavant el pla de millora de les instal·lacions esportives de la localitat. Ara li ha tocat el torn al trinquet municipal després de 10 anys sense tela metàl·lica.




Des de fa uns dies el trinquet municipal instal·lat al Camp d'Esports disposa d'una tela metàl·lica per a protecció. La tela instal·lada forma com una mena de volta en alt sobre la pista amb unes mesures de 40 metres de llargària per 8'30 metres d'ampla.

El regidor d’Esports, Josep Llàcer, ha indicat al resoecte que la Regidoria d’Esports continua aplicant, dins de les possibilitats pressupostàries de l'ajuntament, totes les mesures i actuacions que es poden fer amb un objectiú unic i clar "facilitar l’ús de les nostres instal·lacions municipals a tots els veïns i veïnes de Tavernes. Eixe era el nostre compromís, i si no es poden fer grans projectes esportius per la situació econòmica, el que farem serà millorar les instal·lacions existents perquè puguen ser usades. Eixa era el nostre compromís i continuarà sent-ho al llarg de la legislatura”.

La tela metàl·lica en estar situada al sostre del trinquet facilitarà el joc en alt  i evitarà que la pilota colpege en les bigues i puga eixir de la pista de joc. Cal remarcar que el minitrinquet municipal ha estat 10 anys sense cap tela metàl·lica, i això ha ocasionat molts problemes als usuaris de la instal·lació esportiva.

La regidoria d'Esports en els 8 mesos que porta el nou govern ha dut a cap actuacions tan sensibles per als esportistes i esperades com el rocodrom, la millora i adequació per a un bon ús del camp de futbet de gespa artificial El Vergerat, la protecció del recinte amb una tanca metal·lica i la instal·lació de l'enllumenaten les pistes de futbol7 al costat de la piscina, entre altres coses.

-