L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 28 de març del 2012

El PP s’ha negat a aprovar la iniciativa de Compromís per a combatre l'explotació laboral dels collidors



El PP s’ha negat a votar a favor una iniciativa del diputat de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, que havia presentat una proposició no de llei per a millorar les condicions laborals dels collidors valencians.

El diputat Baldoví ha dit que  "el  PP ha tornat a agredir els drets dels treballadors, en esta ocasió els que treballen en la campanya citrícola del camp valencià". El parlamentari ha recordat que "des que va començar la campanya, hem denunciat la precarietat laboral que pateixen els collidors per les condicions i salaris que imposen des de les ETT”. Fruit d’això ha estat eixa proposació on “hem exigit al govern del PP més control, més inspeccions i que es modifique tota la normativa perquè els explotadors no es refugien en la llei per a abusar dels assalariats del camp".

Per a Baldoví, "és vergonyós que el govern del PP no prenga cartes en l'explotació laboral que pateixen molts treballadors del camp valencià i per això, des de Compromís anem a seguir denunciant esta situació".

- Remés per Compromís
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

A mi m´agradaria saber quines propostes te Compromis per al camp valencia, inclus quines solucions es pot aportar des del govern local a la dificil situacio que vivim els llauradors.