L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 13 de març del 2012

¿És Rita Barbera responsable POLITIC del saqueig de la depuradora de Pinedo (Cas Emersa), com la va acusar Mònica Oltra de Compromís?



Arran de la polèmica i enfrontament en les Corts Valencianes entre Mònica Oltra de Compromís i Rita Barbera, del PP i alcaldessa de València, el grup socialista de l'Ajuntament de València ha entrat en la polèmica i ha iniciat una campanya destinada a difondre que l'alcaldessa, Rita Barberá, és "La responsable política del saqueig de la depuradora de Pinedo". I per això editaran un decàleg amb els motius pels quals l'en responsabilitzen, segons El Mundo.

L'objectiu és que Barberá i la resta de regidors relacionats amb Emarsa -Silvestre Senent, Juan Vicente Jurado, Jorge Bellver, Ramón Isidro Sanchis i Maria Àngels Ramón Llin- declaren en la comissió d'investigació de les Corts.

El decàleg es distribuirà a través d’internet i recordarà que Barberá és alcaldessa des de 1991, i que controlava, a través de la regidora Ramon-Llin, "el 48% dels vots" de la Junta General d'Emarsa i l'assemblea de l'Entitat Metropolitana propietària.

Tambe s’exposa que Barberá estava representada per aquesta regidora en el Consell d'administració d'Emarsa,  on el PP ocupava 14 dels 18 llocs,  que va fer possible a través de la seva majoria a l'Entitat Metropolitana (Emshi) que Enrique Crespo fora ser president d'Emarsa el 2003.

El text indica que dos regidors de l'equip de govern de Barberá -Senent i Jurado- van ser presidents d'Emarsa i que ella va nomenar al president del PP de Benimàmet, Esteban Cuesta, Alcalde pedani de Benimàmet-Beniferri, a qui la majoria del PP el "va imposar" com a gerent d'Emarsa.

A més, destaca que Barberá va designar el cap d'informàtica d'Emarsa i proveïdor de la depuradora, Sebastià García Martínez, com a representant del PP a la Junta Municipal de Trànsits, i va permetre que "alts dirigents" d'Emarsa, com Ignacio Martínez i Santos Peral, tingueren càrrecs de representació del PP a València.

Finalment, el PSOE ressalta que l'alcaldessa "Mai ha aixecat la veu" per criticar la gestió dels seus regidors delegats o de la gent que ella va nomenar a la depuradora.

Segons “El Mundo”
-