L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 13 de març del 2012

Exposició de Pintura de Fanny Grau a la seu del PSPV de Tavernes



Els Joves Socialistes de Tavernes realitzen a la Casa del Poble una exposició pictòrica a càrrec de l'artista és la vallera Fanny Grau Noguera, llicenciada en Belles Arts que va inaugurar la seua exposició titulada "Des de la Cambra, un recorregut per la interpretació d'una idea" a la seu del PSPV del Carrer Mestre Sansaloni 95, el passat 9 de març. L’exposició estarà oberta al públic fins demà, 14 de març, de 6 a 8’30 de la vesprada.

El local presenta una nova imatge, la que els més joves li han volgut donar, per tal de fer-ho atractiu i començar una dinàmica de realitzar-hi activitats. Amb aquesta iniciativa volen obrir la Casa del Poble a tota la gent que vulga exposar les seues obres, realitzar conferències, entre altres coses, perquè allò que es vol es deixar un espai a la Cultura, que la gent sàpiga que té un lloc on pot anar-hi  per a gaudir del que es fa i proposar coses.

El secretari local de l’agrupació Omar Sala, va agrair la gent que havia participat en la remodelació de la seu i també a Fanny la seua col·laboració, pel mural que ha realitzat i fer-nos gaudir de la seua obra.

Remés pels Joves Socialistes.
-