L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 14 de març del 2012

Karina Vercher ofereix avui una roda de premsa i afirma no saber res de la seua expulsió


La regidora Karina Vercher ha confirmat avui que la circumstància de ser expulsada de’EU no modificarà “ni el seu treball, ni les relacions que manté dins de l’Ajuntament amb la resta de partits del govern. Tavernes no ha de vore’s afectat per les qüestions internes de partit”.

La fins ara regidora i única representant d’EU, Karina Vercher,  ha convocat una roda de premsa després de conéixer-se la decisió del seu partit d’expulsar-la, durant la qual ha repetit en diverses ocasions que en eixe moment ho desconeixia tot i que ningú li havia comunicat res sobre l’assumpte.

No m’han notificat cap expulsió i si es així crec que és més per una qüestió de vangança i perqué el Partit Comunista no tolera cap tipus de desidència, ni al País Valencià ni a la Safor”  manifestava la regidora que comentava que ella pertany de fa algun temps al corrent “Nacionalistes d'Esquerres”, cosa que creu li ha suposat una constant persecusió.

Karina Vercher també ha dit que anirà als tribunals perquè considera que l’expulsió va en contra dels estatuts d’EU i seria per tant il·legal, recordant un cas semblant en Jaen, on la justícia va corregir la decisió del partit.

Com a final, Karina Vercher afirmava que seguirà treballant per Tavernes i que no ha pensat a deixar el seu escó i considera que “no és el moment de perdre el temps en disputes internes. La gent de Tavernes el que espera de la regidora de Benestar Social, Foment Social i Participació Ciutadana es treball per eixir de la crisi i no involucrar-se en disputes internes que només afavoreixen interessos partidistes que volen viure de la política”.  Per tant, confessava que “continuaré treballant amb la gent que m'ha fet costat fins ara” .

Publicat inicialment dimarts a les 23 hores. Actualitzat dimecres a les 09:04
-

6 comentaris:

Anònim ha dit...

L'actuació d'EU frega l'absurd més ridícul.

No s'ha fixat ningú?

Per sorpresa apareix un nou coordinador de la vella guàrdia de PCE de Tavernes fidel absolutament a l'exalcalde del PCE i ara molt proper al un altre exalcalde de Gandia.

I la direcció de València no sap no comenta de l'escissió del seu col·lectiu i, segons uns estatuts ben extranys, notifiquen una expulsió a la premsa i no a la persona interessada.

A tot això el diari LEVANTE no recull l'escissió i fa un article d'opinió més que un article de premsa.

SENYOR, SENYOR!!

Anònim ha dit...

Tot el que a passat ja es ve de lluny. Visc prop del passatge del carrer nou i he vist com certes persones del col.lectiu d'EU es reunien al local de CCOO a esquenes de Karina, en les semanes posteriors a les eleccions municipals. Que tramaven? Açò ve de lluny i cada vegada més, lo d'EU fa més olor!

Anònim ha dit...

Que ignorància! Que pensàva el col.lectiu d'EU? Que filtrant la expulsió de Karina, esta fugiria a Iniciativa i es quedarien amb la regidoria? Pos els ha eixit el "tir per la culata"!!

Anònim ha dit...

Que la regidora passe al grup mixt o que ella passara a militar en Iniciativa (partit de Compromís com el Bloc de Jordi Juan) no es motiu ni té perquè abandonar el carrec de regidora.
No sabem això de la ignorància que dius a que ve, però ningu no es veu la gepa.

Anònim ha dit...

Karina:
A vore si es nota algun canvi en Participació Ciutadana.

Anònim ha dit...

pues en la web d'EU de Tavernes, diuen que li han enviat vàrios burofax, informant-la de les reunios que ella no assistia, així com de l'expulsió del partit....supose que eixos burofax seran una prova d'informació pública, i utilitzable també en els pocessos legals que diu Karina Vercher que vol empendre...
adjunte l'enllaç...
http://eupvtavernes.blogspot.com/