L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 11 d’abril del 2012

ARTICLE D'OPINIO: De com no tindre que fer retallades pel Pla d'ajust


Com tots els que ens seguiu sabeu, el Pla d'ajust ha comportat una retallada de servicis al rebaixar subvencions a entitats, pujar taxes i altres. Huí mateix publiquem una conseqüència d'Això i les que vorem.

Però no parla de tornar el milió d'euros previst per a la compra de la casa de les Olegaries o Indalécies, el qual està ahí, parat però generant interesos, fins a que es puga comprar dita casa, el qual no s'ha pogut fer per problemes registrals i ja portem uns quants mesos, d'abans el nou govern. 

I jo pense si poden mantindre el préstec ahí inactiu i pagant interessos i també tornar-lo en els plaços que pertoque, es pot afirmar que el ajuntament es pot endeutar amb eixa quantitat. 

I em pregunte ? Perquè no destinar eixa quantitat mitjançant eixe o altre préstec, per a tirar endavant i no tindre que sotmetre al poble a mesures restrictives ? Tan important es eixa casa?
Acàs volen deixar els actuals governants una obra que deixe "huella"en el poble de la seua gestió?

I en cas de que siga que sí perquè sí, perquè no compren i enderroquen o apuntalen la casa de marres , el qual seria entre un 50 i un 60 % del milió previst (tinc entés que la compra es per uns 75 milions de pessetes), i la resta la destinen a sanejar l'Economia local sense retallades? 

Qui pense el mateix que alce la mà, o millor la veu.

Signat, Enrique Estruch i Ferrando
-

36 comentaris:

Anònim ha dit...

Lamentable que aixo ho escriga el dirigent d'un partit i que voldra anar de cap de llista d'aci uns anys. Que poc trellat!
Quin despreci a la història i a la cultura. S'ha posat a l'altura dels qui desferen tantes i tantes coses en el poble: Prado, cines, Passeig. Ara nomes falta que diga: I que cobraré jo per pelear perque la tomben i facen pisos?

Anònim ha dit...

Hi ha una cosa que es diu "previssió a mig i llarg termini". La casa de les indalècies és un "monument arquitectònic" de gran valor per al poble. Front a l'opció de la compra pública podries plantejar aconseguir un mecenatge privat, tens alguna idea Enrique?.

Sembla mentida que una persona que vol promocionar el turisme al poble propose desfer-se d'una casa amb moltes potencialitats (podria ser perfectament ser seu d'un museu antropològic, per exemple).

Tens una visió molt curta Enrique. És cert que vivim una crisi imnportant però, cal començar ja a vendre fins i tot la dignitat del poble?

El que opine ha dit...

De les propostes-despropòsits d'Estruch i Ferrando (UPyD) va la Xarxa plena. La Xarxa i el que no és la Xarxa, ja que si, per exemple, te'l trobes en una taula o en unes jornades de participació ciutadana (Pla de Mobilitat Sostenible), de viva veu t'exposarà les seues idees de poca volada, de nul·la coherència (sostenibilitat i camps de golf per a russos, aquest és l'exemple). Com bé apunta l'anònim del 12/04/2012 (0:11:00 hores), l'estretor de mires del coordinador d'UPyD Valldigna és proverbial.

La seua és una política de via angosta. De bon ciment, de poc fonament. De bon asfalt i poca terra fèrtil. De superfície llisa i estèril, de cobertura del sòl viu. De desarrelament.

Les seues 'despropostes' són de trànsit veloç. De reduir, sí, el temps d’espera. Una fàcil eixida a l’autopista perquè, precisament, eximeix del conreu, del treball i la cura per a veure brotar les plantes en les esquerdes del paviment. 'Curta visió' que no 'visió de cura'.

No es tracta, senyor Estruch i Ferrando, de deixar "empremta", de plantar un edifici ben visible, sinó de no esborrar (més) petges, de plantar llavors entre les escletxes del paradigma tecnicista, entre els clavills del ferm.

Volem com a societat dedicar recursos (humans i econòmics), amb tot el que açò comporta, amb la que està caient, al fons cultural?

Si em pregunten a mi, responc que la de les Indàlecies és una oportunitat. Una avinentesa per al creixement i per a la memòria (i la memòria és també progrés). Un espai idoni per a un centre que, amb la programació d'activitats de petit i mitjà format, complete i complemente l'oferta de la Casa de la Cultura. Aquesta, al meu parer, és massa gran, massa freda --inadequada; no reuneix les condicions-- per a albergar segons quins actes; és un 'monstre' per a determinades 'mostres culturals'.

Estruch ha dit...

Cases de l'antiguitat d'eixa hi han unes quantes més al poble,(eixemple,al costat, on estaba texits Pérez, on està Mollaro o la de Giner del carrer Sant Agustí, que a més te una fachada digna de conservar com siga.
Aquesta que jo sapiga, l'unic valor que té es el temps, doncs no ha segut, com era el braç treballador, algo históric : si estic equivocat meu digueu.
Done com alternativa la compra i el manteniment o enderroc de moment fins a que la situació económica local siga millor i pugam reconstruirla amb desahogo.

silmin ha dit...

Si la dignitat d'un poble la podeu medir en 4 rajoles, jo et regale el taulell que em pertoca.
Té més trellat anteposar el suposat valor arquitectónic (fins ara s'ha passat d'ella fins al cul) que les persones ... eixa és la meua gent... un meseu? que no hi ha prou diners per al que ara hi ha, damunt aném a fer un museu? no hi ha més sord que qui no vol escoltar. Vendre? qui parla de vendre? si el que es preten es comprar... en diners que no es tenen, segur que vindran milers, no milions, de turistes a veure la caseta i es faran 400 hotels al voltant, i altre aeroport, i un riu navegable...i tots serem més feliços i contents... i ixirem de la crisi... i .. com a mínim si baixa el cadastre es requalificarà a la baixa la casa... espere

Un de tavernes ha dit...

La proposta d'E.Estruch és irrealitzable. Tots els que entenem un poc de com funcionen els pressupostos d'un ajuntament sabem que NO es poden destinar els diners d'un préstec que li han concedit a l'Ajuntament exclusivament per a realitzar INVERSIONS en despeses CORRENTS.

És a dir, l'Ajuntament ha demanat els diners PER A COMPRAR PATRIMONI (la casa de les indalècies) i no se'ls pot gastar en pagar deute, ni factures pendents, ni subvencions, ni altres coses.

Així ho marca la llei. Sembla mentida que gent que en teoria es "dedica" o vol "dedicar-se" a la política no sàpiga l'A,E,I,O,U. De com fer un pressupost municipal. Així ens ha anat estos últims anys.

Anònim ha dit...

Que haja estat casa abadia és prou històric per a tu, Estruch?

INDIGNAT ha dit...

Indigne senyor Estruch!!!! Indigne en forma i en fons, indigne pel despreci que mostra vosté pel patrimoni històric del poble, indigne pels interessos personals que al meu paréixer amaga donant altres opcions de cases del voltant, indigne per la seva vocació especuladora, indigne pensar que vosté pot encapçalar una llista electoral, sols pensar que pot obtindre representació política m'entra "repelús" i per últim senyor Estruch indigna la redacció ja que no hi ha per on agafar-la, vaja vosté a classe i que l'ensenyen a lligar frases perquè es necessita un esforç inhumà per entendre'l.

Estruch ha dit...

Ya me extrañaba tanta cordialidad y buenas maneras, ya han entrado los anónimos cobardes de siempre :

El que opine...está clar que ens vegerem en una de les taules però sin no tens c... per a donar la cara no el mereixes resposta.

Un de Tavernes : llig bé l'article, ja se que no es pot utilizar eixe préstec, però jo el que vullc dir es que si tenim capacitat financiera per a tornar un préstec d'eixa quantítat, podem amortitzar aquest i demanar-ne un altre, o no? i gastar-lo en eixa o altres coses. (Per cert, en quant a presupostos municipals he participat en l'elaboració de 4, poques lliçons en podreu donar sobre el tema).

Anónim, explicam lo de casa abadía i si es prou per a que siga un eidifiçi históric, eu desconexía, fins ara nigú ha dit res d'això , eres el primer que eu diu.

Indigne ...tú, cobard que des de l'anonimat califiques a altre d'això, tú si eres indigne i per això no el contes-te, no vaig a posar-me al teu nivell, sols en quant a lo de encapçalar una llista i poder arribar a concejal : per si de cas ves prenent tila i bicarbonat, t'en va a fer falta a quilos.

Anònim ha dit...

El político, frente a los desaires y malas maneras de los demás, debe - repito, debe - demostrar su educación y saber estar.

Y el Sr?? Estruch no nos demuestra ese educación y saber estar sino que cae a un nivel inferior a aquello que critica con lindezas como: si no tens c....; poques lliçons em podreu donar sobre el tema (siempre nos pueden dar lecciones); tu cobard; tu si eres indigne.

Y como aún no tiene bastante, para rematar la faena, nos manda a tomar til·la i bicarbonat(por favor, Sr?? Estruch con l·l), o sea, algo así como: ves-te'n a fer la mà, pero en plan suave.

Si ahora ya nos trata así, Dios nos coja confesados si algún dia ocupa un cargo de responsabilidad en la casa consistorial.

Un de Tavernes ha dit...

Com que el senyor Estruch diu que no he entés la seua proposta li conteste segons el que ha escrit en el comentari resposta:

"Un de Tavernes : llig bé l'article, ja se que no es pot utilizar eixe préstec, però jo el que vullc dir es que si tenim capacitat financiera per a tornar un préstec d'eixa quantítat, podem amortitzar aquest i demanar-ne un altre, o no? i gastar-lo en eixa o altres coses. (Per cert, en quant a presupostos municipals he participat en l'elaboració de 4, poques lliçons en podreu donar sobre el tema)."

Resposta: Sr. Estruch, tal i com vosté sabrà, doncs afirma que ha participat en l'elaboració de 4 pressupostos municipals, la llei impedix demanar crèdits als ajuntaments que tinguen una ràtio d'endeutament superior al 75%. És a dir que tinguen un deute amb els bancs superior al 75% del que es recapta en un any.

Com vosté sabrà, l'Ajuntament de Tavernes té una ràtio d'endeutament superior al 110%, amb la qual cosa, la llei li impedix demanar prèstecs per pagar despesa CORRENT.

Per tant, i espere que haja entés la meua explicació, la seua proposta és il·legal. Encara que l'Ajuntament tornara el prèstec per a la casa de les Indalècies, el Ministeri d'Economia i Hisenda impediria que l'Ajuntament de Tavernes demanara un préstec per pagar despesa CORRENT.

INDIGNAT ha dit...

Sr Estruch si li molesta que les coses s'anomemen pel seu nom doncs no es dedique a política, per últim m'agradaria que em disculpara per no voler entrar en les seves mediocres valoracions, sols recordar-li que els vots també són anònims, així va el joc!

Anònim ha dit...

Es curios, poques voltes la gent es posa d´acord per aci,nomes quan el Sr. Estruch fa una intervencio de les seues.

Anònim ha dit...

Sincerament, Sr. Estruch, dubte que vosté haja elaborat un pressupost municipal. Haurà estat participant com a membre de la comissió i hauria dit la seua, pero eleborar un pressupost, sincerament no m'ho crec. Elaborar, quadrar números, fer càlculs, etc etc. això els tècnics. Mai no els polítics.
Mire el Sr. Vidal, els números que ens ha presentat al Pla d'Ajust i el palo que li ha donat la seua amiga Angela.
I li ho dic per experiencia. Que vosté no és l'únic que ha sigut regidor. I la meua experiència és fins i tot de molt més anys d'eixos 4 que vosté diu.

Anònim ha dit...

El Sr. Estruch diu:
"Cases de l'antiguitat d'eixa hi han unes quantes més al poble,(eixemple,al costat, on estaba texits Pérez, on està Mollaro o la de Giner del carrer Sant Agustí, que a més te una fachada digna de conservar com siga."
´
Si senyor! Corecte! Caldria anar encara més enllà! El que correspondria seria elaborar un pla de protecció global per a zones senceres del poble que són les que donen caracter i atractiu per a un turisme potencial interdsat per alguna cosa més que torrar-se al sol. Aqests detalls són els qui complementen l'oferta de sol i platja i, a més a més, fan del poble un lloc millor per viure.

Estruch, com quasi tots els immobiliaris, tenen dins el virus d'enderrocar-ho tot i fer obra nova.

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

¿ No os dais cuenta que cuanto más me criticáis de una forma tan dañina peor para la causa que defendéis y mejor para mi, pues acercáis a la gente moderada que piensa lo contrario que vosotros? Seguid, seguid....

Anónimo de las 16:08 tienes razón, no debería rebajarme a su nivel.

Anónimo de las 17: sí, soy su diana favorita,es poner mi nombre y caña al mono, es curioso que, cuando la mayoría de veces en esta revista por ello, escribo como anónimo no pasa.

P.D. contesto en castellano porque hay quién dice que le cuesta leer mi valenciano, y eso que lo corrijo con un programa de internet denominado soft-catalá, versió valencià,¿ a ver si va a ser por por eso, por lo de la versión valenciana?

Me voy a ver el documental sobre Varsovia, mañana más, si me reconocéis , al menos saludadme (no me tiréis tomates, con agredirme verbalmente creo que es suficiente), yo sí lo hago, pues tengo amigos hasta en el infierno y se muy bién algunos quiénes sois.

Estruch ha dit...

P.D.dos olvidos :

Al del endeudamiento, préstamos ICO sí.
Al del regidor : no he segut regidor, sols secretari i president d'un partit que portava hisenda, per mig de un tal Rafa Agustí, socio meu en una assesoría económico-fiscal-laboral, ja eu entens?

Anònim ha dit...

No era un tal Rafa Agustí, sino el regidor d'UV, Rafael Agustí Guerola, d'Ontinyent, casat a Tavernes i que ara viu de nou a Ontinyent.
Això "un tal", dit per un company de partit i soci... sona mal!.
Bé, coses d'Estruch.
¿I damunt Estruch no era regidor? Experiència en pressupostos; 0 (zero).

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

anónim 20:07 Li puc dir com en done la gana perque no era sols un company de partit si no algo més, un amic i a més company, com be dius, de treball en l'assesoría, per el qual el vaig ajudar en el que vaig poder per a preparar-los, es que vou tinc que explicar tot...

Per cert, no el pergues l'article sobre el documental emés fa una estona a La Casa de La Cultura, si no el troves açí, eu pots fer a Quadern de Refflexions, tranquil, no el contaminaràs per llegir algo editat per mi.

Amant del saber ha dit...

Quanta gent he conegut com Estruch Ferrando en la transició cap a esta democràcia encara imperfecta, gent com Sabater, vore els seus ecrits dels anys setanta, i no conéixer-lo ara, la sra Rosa Diaz, volen ser el julivert d'un partit com el Psoe i vore com queda en la rancunia, el rencor quan s'està parlant de pau ella et retrau des del sentit de la llibertat els atacs a furs i històries que els pobles guarden. I ara, que voleu d'una persona que s'aprofita d'unes sigles, que ja veieu en quin sentit estan a la nostra terra, que parla en nom de qui es presente, que igual es amic d'aquest que de l'altre i el de més enllà. En fi, que te un despreci a l'intercanvi d'opinions, si no ser l'únic opinant per a que es parle d'ell. M'agradaria a mi,sí,que arribara a manar a Tavernes per vore els desgavells, les despropostes, que amb la seua trajectoria per escrit conec d'ell. Llèstima de poble quan amb el dret a la llibertat hem d'escoltar a gent com aquesta. Però ja passava als anys setanta
quan arribaren els joves anarquistes que sols feien servir la llibertat més lliure del anarquisme per atacar el progrés social i al final pel temps situar-se a la dreta més cerril. Recordeu a l'autor de Gargoris i Habidis. Doncs això, personatges com la gent de dreta que igual queda dir açò que allò, i si es presenta el contrari, em fan perdre el temps, allò tan sagrat que tinc, i l´´unic que tinc per perdre i damunt atacant a la meua descoberta història, per a fer cosntrucció nova, i dir " quant es lo meu". En el fons tots voleu cobrar, i tu cobres amb notorietat al no tindre una certa vergonya política. Que guanyes politicament per portar un ajuntament!!
Es conegut que no necessitem intel.ligència, ja ho hem demostrat durant massa temps, necessitem decència i honestitat.
No necessitem més dinamita contra els murs de la Valldigna, com va passar al Covent de Simat, avui sabut, - per desconeixement, ja ho deien als anys setanta, volar el Monastir - lloc emblemàtic dels valencians recollit a l'Estatut. A vosté li agraden més les piscines i els parquins, sempre hi ha negoci. Que tinga sort i triomfe eixa sera la seua pena i la nostra!!
La nostra ja que no tornarem a tindre el patrimoni cultural del poble- com els afgans i els seus budes
- la nsotra per no coneixer l'excel.lent carta del nostre filòsof local Francesc quan a la Cotorra escrivia un dels millors escrits sobre patrimoni que he llegit, des de la cultura i la intel.ligència.
Flors que es perden per la fam de menjar-se-les.

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

Seguid, seguid, por favor no paréis,favor que me hacéis... y tila y bicarbonato porque en lo de llegar al ayuntamiento, "estamos en ello" (añadirle acento tejano) como diría Aznar, pero no yo sólo sino con un grupo de gente moderada e independiente, indignados por lo que están viendo de "y tu más" y hartos de los padres libertadores de la patria como tú, en poder del saber y la verdad absolutas.
(Per cert, jo en els 70 tenía sols cinq anyets).

Anònim ha dit...

De vegades, els anys no passen per algú.

Estruch ha dit...

Es veritat, açí hi han alguns exemples de gent que no ha evolucionat, ni avant ni arrere, seguixen en el segle XIX.

Josep Grau ha dit...

No t'entenc gens senyor Enrique Estruch i Ferrando, ni a vosté ni a l'estructura del teu partit, no crec que faces més de 100 vots a les properes eleccions i tampoc se la gent que vas a rodejar-te, però vegent les barbaritats que dius, seràn poc trellats com vosté, vol entrar en política perque ja no sap on caure i si tinguera un poquet de dignitat, no entraría en foros pa comentar lo que faría en el poble, jo crec que ni Jordi, ni MAnolo ni Mourinho entren pa opinar, vosté lo que te que fer es llegir i res més, pareix el dijous.

Amant del saber ha dit...

Pero que no t'adones que prejutges en el teu article peyorativament al propi govern en interés espuri. Quan dius que ho volen fer per deixar algo de la seua impronta com a grup politc en el poder??

Seguiu, seguiu. Jo et desitge tot l'èxit del món per ser un més dels destructors de la meua terra. I ho he dit bé un més. Vergonya de contestació el que voleu es xuplar del pot i per això no us imprta que caiga qui caiga. Inclús en la cultura. Com deia Unamuno, podeu guanyar però mai tindre la raó si aneu contra la cultura, i més quan ho convertiu en interés propi, de "cuanto es lo mio". Que en el poble ens coneguem tots.

Anònim ha dit...

Efectivament, hi ha que està en el segle XIX, però ai, d'aquells que com tu, segueixen en la caverna pels seus judicis.
I això de caverna no ve per Bolomor, però de tota manera allí igual trobaríem algun especímen amb desig d'evolucionar, cosa que de tu no podem dir.
I sempre en referència a les opinions que dius.

Anònim ha dit...

Estruch i UPyD són una autèntica prova per a la lògica política:
Gent que diu que és socialdemòcrata amb plantejaments que solen guanyar al PP en escorar-se a la dreta.

Estruch es clava en uns jardins d'on no sap eixir i acaba sense saber que dir.

Quan diu que representa a "gent moderada" crec que caldria afegir "amb personalitat múltiple".

Gema Aragonés Tornero ha dit...

M'indigna vore a gent tan atrevida com aquest xicot, que es permet parlar sobre un tema que desconeix.Vaig a aclarir-li com a co-propietària varies coses que deuria saber el Sr. Estruch.
- La casa s'anomena de "Les Indalecies", perque la tia Indalecia la va comprar als antics propietaris,i després li se va donar la utilitat d'escola, per on ha passat moltíssima gent del poble.
-La casa no s'ha comprat,¡ni va a comprar-la l'ajuntament mai!, perque no és moment d'endeutar-se més del que ja està.¡Tranquil! que va a tombar-se i, es dividirà gràcies a persones "polítiques" tan nefastes com vosté.
Jo li aconsellaria que es dedicara als seus negocis, i no parlara de coses de les que no té ni idea.
Ah!, per últim, si hagués anat a l'escola de "les indalecies", estic segura, que seria més fàcil entendre'l quan escriu, i segur que tindria un poc més de cultura de la que té.

Una indignada ha dit...

És molt lamentable vore com aquest Sr, Estruch, escriu, dient tantes barbaritats, i parlant sense saber res del que diu. ¡És una vergonya com a persona i com a polític!

Estruch, el abominable home del poble. ha dit...

Cavernícola, sense idea de rés, amb doble personalitat,no soc mes lleste perque no he anat a les indelecies (per cert, sí la conexía a la tía indalecia)indigne, bárbaro,vergonya com a persona i polític.... algo més?

Seguiu,seguiu, per favor, el meu blog ahir tingué 100 entrades i despús ahir 122, quant normlment està sobre les 80, es beu que la gent vol llegir i saber un poc més d'aquest ser tan abonimable,
esteu ajundant-me a creixer i no sabeu els apoyos que estic tenint pel carrer, inclús de la gent amiga del Bloc que em diuen que eixe no es el estil d'ells ni del seu partit, flac favor esteu fen-li.

Gema, al menos dones la cara, (eres la que era amiga de la meua germana?) Doncs com a co-propietaria i per lo tant part beneficiada deuríes mantindret callaeta, no creus? no pots ser imparcial, ser part i jutje no queda gens be en una democràcia, perque el que no no tinc més remei que preguntar-te, si estiguerem en época de boom inmobiliari i el donaren com a mínim el doble que es lo que valdría eixa casa tans sols fá uns pocs anys, seríes tan defensora del seu manteniment ? no se, no se ....
a més, qui ha parlat de partir la casa? Jo parle inclús de comprar-la i obrarla més avant.

Per últim , ara resulta que no tinc ni idea de temes inmobiliaris, ni de construcció, ni de política, ni de cultura : a que m'ha vore dedicat estos últims 22 anys? Ah, sí, estava en la caverna tancat en dos claus.

Seguiu, per favor, seguiu, que no paren els degavells, seguiu, que favor em feu ! grácies a tot-hom.

Anònim ha dit...

Aquesta va a ser la primera vegada que algú que teóricament va a presentar-se a unes eleccións al poble es cremà politicament abanç de que arriben.

Aixó de voler que parlen de tu ja siga bé o ja siga mal, per a ser famós i important no em quadra amb la paraula "dignitat" que en teoria haurien de tenir tots els polítics... Cert és que el nivell dels polítics a Tavernes ha estat de tercera regional fins ara, però Enrique, tu el rebaixes a infantil.

T´aconsellaria que en lloc de perdre temps escrivint als foros i utilitzant el Salt, et dediqués a dependre una mica de valencià i que la recomanació de pendre tila comencés per tu mateix. De bicarbonat crec que en prens prou per la teua flatulencia verbal, per tant no en prengues més que sembla ja vas sobradet.

I sobre els anonimats al foro, aixó son els foros, i no per que a tu t´agrade figurar implica que a tots ens agrade figurar...jo al menys pense com els romans, les obres d´art dels romans eren anònimes perqué l´important era l´obra, no la persona que la feia. Als foros l´important es la idea, no la persona que la diu.

I tin una mica d´humiltat, que ni el teu nom es important, ni les teues idees arriben a ser obres d´art.

Anònim ha dit...

Estruch, jo no t'he tractat a tu de carvernícola. T'he dit i clarament que és amb referència a les idees que expresses. Les idees, i no la persona, són les cavernícoles.

I a una persona tan versada i experta en política no crec que ara i ací li calga cap explicació sobre que se li diu a algú quan el qualifiquen d'estar en la "caverna" o que té idees "cavernícoles", sempre en el sentit polític.

Seria una nova decepció per a mi que tu, tan expert en política, no ho saberes. ¿Oi que sí que ho saps?

l'abominable ha dit...

Anónim de les 4:00, ja vorem qui s'ha cremat, de moment com més m'ataqueu, més gent em seguix al meu blog, més gent hi ha que pel carrer m'anima a que no vos faca cas (molts, moltíssims, del Bloc que em coneixen personalment des de fa més de 20 anys), i que vaig pel bon camí quant rep estos atacs dignes del mes pur feixisme verbal. Acàs cregueu que els meus votants son d'estos que escriviu açí ?
Vos asegure que no soc el únic que pensa el que pense sobre este tema, son 8 de cada 10 en els que parle, i parle, per la meua feina, amb gent de tot tipus d'ideología.

Perquè abans de fer un refréndum (Karina dixit, Casa de La Cultura, asamblea per explicar els comptes)per a vore per a que s'utilitza la casa restaurada no es fá per a vore el poble que pensa de dita compra? Es trovariu en una gran sorpresa, vou asegure.

En quant a la política, temps al temps, tenim més de 3 anys per davant i unes quantes discusions més, desgavellades i fora de mare com s'en ha eixit aquesta, en la que no s'ha tractat el tema de fons, i pareix mentira que el administrador eu permitixca : ara, soc un filó per a ell, es obrir la boca i tindre asegurades un montó de entrades, ja portem 4 dies i el tema seguix i seguix...m'a vorà de pagar drets d'autor.

Anónim 9:28 , tu dius que m'ataques sempre des de el sentit polític, eu acepte, però com voràs no es eixe el camí que han pres altres que m'ataquen personalment, i això es el que de preocuparmos a tú, per a mi i per a qualsevol demócrata.

Vou pregue, seguiu atacan-me, favor em feu, gràcies de bestreta.

Anònim ha dit...

Estruch estàs en el món perque hi haja de tot.
Si tu creus que el fan un favor... Endavant!!

l'abominable ha dit...

Aplicat el conte.

Estruch ha dit...

Com ja hi ha prou de desgavells zanje per la meua part el tema.

Sols em queda dir :

Crec que s'han creuat les línees roges màximes en quant a insults, jo de moment estic prenen-meu amb humor, però crec que ja està bé.
No em preocupen gens els comentaris d'aquest tipus per gent que sols expresan-los mostren la seua verdadera cara feixista doncs, jo sols me he llimitat a expresar una opinió , ense insultat ni clavar-me amb ningú, i a partir d'ahí, vinga insultar, però crec que ja està bé.

Políticament, com no sou,espere, del tipus dels que em votaríen,ni fu ni fá, no sou, gràcies a deu, el tipus d'electorat al que em vullc dirigir i espere que tampoc el del Bloc, doncs no es eixa la clase de persones en els que he tractat i seguixc tractant des de el any 88 : Evarist Sansaloni, Amador, el mateix alcalde, excel.lent persona per cert i per el que me he oferit per a lo que necessite i he tingut algún canvit d'impressions molt bones, (de fet,estic col-laborant actívament amb dos concejales del actual govern, el dimeces en voreu per l'ajuntament, per a mi primer les persones i el bé del poble i després les idees) ara la meua estimada Llucia, Jaume Talens, Miquel , el Nyau, Pilar Pons i Vicent, Dolors Palomares i tants altres i altres en els que mantinc bones relacions.

Per a tots ells, una abraçada internáutica.