L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 29 d’abril del 2012

Avui ha tingut lloc la segona edició dels Racons Musicals de Tavernes




Tavernes ha celebrat per segona vegada els Racons Musicals, un esdeveniment musical que protagonitzen els alumnes del departament de Corda de la Societat Instructiva Unió Musical i que ha comptat amb ambientació d’època per tal de donar major atractiu i color a l’acte.

L’organització d’aquest espectacle ha estat a càrrec de les professores Bernarda i Matilde Mazarrota i Araceli Franch i han comptat amb la col·laboració d’Isabel Bellver i Juan Carlos Clar en dos escenaris a l’aire lliure de la nostra ciutat. 


Avui pel matí, a partir de les 12 de migdia hi ha hagut una actuació a la Plaça Major. Els protagonistes: Vora 40 alumnes del Departament de Corda del centre autoritzat de Tavernes . Només acabar, l’espectacle musical es va traslladar al Passeig del País Valencià amb actuacions a les cantonades del passeig.

-