L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 5 d’abril del 2012

Avui s’obri la Fira Artesanal a la platja de Tavernes i estarà oberta fins el 16 d’abril




La Fira Artesanal de Pasqua 2012 s’ubica a la platja, al segon tram de l’Avinguda de la Marina, i romandrà oberta des de les 10 del matí fins a les 10 de la nit (les 22 hores) durant totes les festes de Pasqua, amb la qual cosa la platja compta amb un incentiu més per a donar servei als veïns i turistes que ens visiten estos dies.

La regidora de Turisme, M. Carmen Canet, ha afirmat que “la Fira de Pasqua és un valor afegit per als nostres veïns i visitants, que trien la nostra platja per a passar-hi estos dies de festa, ja que convida a passejar per la nova avinguda, que ja està pràcticament acabada, alhora que es pot aprofitar per a gaudir d’alguns dels productes que hi podrem trobar”.

La Fira Artesana de Pasqua oferirà productes típics i tradicionals en els seus estands de la platja, un lloc clau de les festes pasqüeres de la Valldigna, tant per a veïns com per a visitants i turistes en general.

- Segons el web municipal
-

7 comentaris:

Primaverant ha dit...

I damunt tidran sort els del govern i no plourà com anuncien els de la Cotorra. Canet a gaudir.

Robinjut ha dit...

Lamentable este comentari d'abans. En tot cas seria lamentable per als firers y per al poble.
Mentre no ens llevem estos tics d'odi i envejes no farem cap poble que pague la pena. Açò va per a tots, que hi ha molts dels de ara que donen imatge d'integritat i per darrere són més del mateix.

Primaverant ha dit...

Robin de los bosques relaxat, que vinc de Valencia per la platja i seguisc el que passa per la Cotorra. Ja que els meus pares tenen un apartament a l'entrada de la platja, on abans posaven la fireta, este anys més allunyada. Pero vos note molt crispats, amb lo contenta que estic jo de la primavera de Valencia. Per cert m'agrada el rellotge de sol i fins i tot que ploga encara que no vesca l'hora.
Soc jove pero la meua familia sempre a l'esquerra.

Robinjut ha dit...

Disculpa, Primaverant. Pensava que feies el comentari amb malicsia, i veig que no era així.
Com que de vegades les lletres no expresen tots els sentiments...
Tindra que habilitar la cotorra l'ús d'emoticonos, que a este poble no saps quan es parla en serio o broma, més bé abunda la mala llet.

Primaverant ha dit...

Disculpat. He dinat al mediterrani amb els meus pares, i t 'assegure que estic content de que tingau un govern de progrés que jo no he conegut a la ciutat on visc Valencia. Sort a tots. El diumenge me'n vaig i ha eixit el sol de primavera al final. Tot al seu temps.

Robinjut ha dit...

Ja que t'alegres del canvi de govern a Tavernes, ara tots els progressistes haurem de vigilar-lo de prop per a que no passe com va passar a la teua ciutat, València. El mateix que a la Comunitat, que quan va manar "l'esquerra" no ho va saber aprofitar.
açí semblen d'esquerres en les formes, però entre envejes partidistes i crisi, es veu molt dificil que el nou govern siga just per a tots els vallers.
El temps dirà, i no perque tornen a manar uns o altres.

Anònim ha dit...

Jo no sé si tu alegres o no t'alegres. Encara no t'he vist cap cap cap paraula d'aprovament i se'n veuen moltes posant dubtes, pegues, el sí però... o se senten coses o el mateix que quan va manar l'esquerra, es veu molt dificil que el nou govern siga just, el temps dira..

O sigui, cap concepte positiu.