L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimarts, 17 d’abril del 2012

El centre professional de música Mestre Arnau acullirà una conferència concert el diumenge 22 d’abril




El diumenge 22 d’abril a les 12:00 hores i amb el títol El piano en la música valenciana dels anys del canvi dels segle XX se celebrarà la conferència concert on participaran els intèrprets Victòria Alemany (piano), Mª Gumersinda Campos (violí), Javier Pallàs (violoncel) i Charo Vallés (soprano). La doctora Victoria Alemany realitzarà una breu dissertació abans de les interpretacions.

El programa és el següent: En el Guadalquivir (Madrid, Dotesio, 1913), Tres cançonetes llemosines amb lletra de Víctor Iranzo, Dos estudis, Serenata de concert, Dos cançons sobre text de Goethe, Dos peces dedicades a Abel Mus i Berceuse.

Victoria Alemany és natural de Bunyol i doctora cum laude en música. Actualment és professora de piano del Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València i ha participat com a docent en importants cursos pianístics internacionals.

Mª Gumersinda Campos va iniciar la seua formació violinística en la seua localitat natal, Montserrat. Exercix de catedràtica de violí en funcions en el Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València. És llicenciada en Història i Ciències de la Música per la Universitat Catòlica de València i compta amb dos màsters.

Javier Pallàs és natural de Tavernes de la Valldigna. Exercix com a titular de Música de Cambra al Conservatori Superior Joaquín Rodrigo de València. Des de 2006 és coordinador de l’Orquestra Simfònica i Acadèmia de Música i director de l’Orquestra Jove de la SIUM Santa Cecília de Cullera. Recentment ha realitzat un màster en investigació .


Charo Vallés és nascuda a València, on va estudiar cant en el Conservatori. És llicenciada en medicina. Ha actuat en les principals ciutats espanyoles, a Anglaterra i en diversos festivals. És professora en el Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo i en la Universitat Catòlica de València.

- Incloem curriculum de la soprano Charo Vallés i demanem disculpes per haver-nos oblidat involuntàriament. Un despiste en "tallar i enganxar" del programa.

4 comentaris:

Un admirador músic. ha dit...

Gràcies per l'eficència Cotorra. La gent de la música t'apreciem, tot i que eres una xarraire important de la infromació local. En nom d'una part important de la música, gràcies.

Robinjut ha dit...

Perqué sols d'una part important de la música, anònim músic?
Vol dir això que hi ha una part de la música que no aprecia la Cotorra o la corrent d'opinió que representa?
I si és així, qui està dins la societat musical de cada part, i perqué?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Nosaltres només podem dir que ací tenen cabuda tots els corrents musicals i així ho hem demostrat donant sempre complida informació.

De tota manera, Robinjut, no sabem perquè.... vosté igual pot autorrepondre's la seua pregunta, sobre tot eixa referència a les parts ¿en lluita, en conflicte? dins de la societat musical (¿societat musical dit en sentit global LA SOCIETAT, o es refereix a UNA societat musical concreta i pròxima?)

I ja posats a la feina, ens informa de quin corrent d'opinió musical representem perquè nosaltres ens hem quedat a "quadro": no sabíem que La Cotorra representa un corrent que té una particular opinió musical.

Mentre no ens culpen del dèficit municipal... tira, bé va!

Robinjut ha dit...

Cotorra, al parlar-ne d'un concert a l'escola de música, creïa que pel context de la notícia l'amic admirador músic es referia a la S.I.U.M. l'associació del poble.
Al proclamarse ell representant d'una part, jo entenia que hi havien dos o més parts que puguera/en ser d'idees divergents a les de la Cotorra.
Sempre he pensat en idees polítiques, no musicals, però no té més importància. Si és així sols ens ho pot dir l'anòmim i si no ha estat eixe el tema, disculpes per malinterpretar el comentari.
Com açí i en este poble acaba tot polititzant-se...