L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 27 d’abril del 2012

El GMV dins de les rutes senderistes farà el dimarts dia 1 la Volta Popular a les Creus

El Grup Muntanya Valldigna continua amb les rutes senderistes per la Valldigna i el proper 1 de maig farà la Volta Popular a les Creus de Tavernes de la Valldigna.

La ruta: Ajuntament de Tavernes de la Valldigna - Les Creus - Senda dels Borregos - Tavernes.

L'eixida serà el proper dimarts 1 de maig a les 8h. des de la Plaça Major de Tavernes.

Per més informació d'altres activitats entreu a: 
-Remés pel  GMV
-

8 comentaris:

La Cotorra de la Vall ha dit...

Demanem disculpes per la confusió que podia donar el titular de la noticia. Ja l'hem canviat.

Bonic ha dit...

Sabeu la història de la pujada a les Creus? Doncs eren els anys seixanta quan el franquisme va demanar a l'església i atot el movimeinto nacional que efectuaren jornades gimàstiques de tot tipus per tindre el jovent ocupat. Aqui a Tavernes que teniem un jove rector amant de l'espeleòlogia va pensar que era oportú fer una missa a la muntanya de les Creus i així cumplir le preceptiva ordre de apartar a la joventut del dia del treball, del 1 de Maig, on en tot el món es cridava " Visca la Classe Obrera", eixa classe obrera que havia fet que no trebalalren els inafants a les fàbriques, que no feren el torn nocturn les dones, que s'aconseguira la jornada laboral de les vuit hores, que tingueren vacances pagades, que tingueren un servei mèdic de qualitat. I ací per a no estar a les manifestacions es demanava més esport i menys conciència obrera. Per això si puges, que amb la gent d'ara em sembla correcte, fes una parada i recorda a la CALSSE OBRERA" com ho fa la HOAC, els bons crsitians que tenen i son de la classe oprimida. tot i ser cristians dels que lluiten. D'això no ens parlen alli a les Creus.

Anònim ha dit...

S´ha de pagar per anar?

GMV ha dit...

"Per a realitzar aquesta activitat amb el GMV cal tenir la targeta federativa o una assegurança d'accidents equivalent. Qui no estiga assegurat haurà de pagar 2,5 euros en concepte d'assegurança d'accidents. Podeu tramitar la vostra targeta federativa mitjançant el GMV."

Anònim ha dit...

Anònim de les 4:04 respecte a si s'ha de pagar...

Si vas a la ruta organitzada pel Grup Montanya Valldigna si no estàs federat sí (tal i com s'indica a la convocatòria)

Si vas a la tradicional pujada a les Creus que com any rere any organitza de manera altruista i desinteresada el Centre Excursionista de Tavernes, és gràtis com ho ha sigut i ho serà tota la vida.

Bonic moltes gràcies per l'aportació històrica.

Rosa.

Anònim ha dit...

No entenc una cosa.... l'assegurança de 2,5 euros es per a pujar a la muntanya de les creus o per a "pujar-se damunt" d'elles? Espere que ningú agafe aquest exemple! Si anem donant aquestes idees, ni amb 10 euros per cap hi ha suficient per a l'assegurança.

Anònim ha dit...

Hola,

He anat moltes vegades en el GMV i ens van explicar que segons s'entén en la nova llei d'esports, si no tens alguna assegurança d'accidents i el passa qualsevol cosa a la muntanya o fent qualsevol altre esport, la seguritat social no es fa càrrec dels costos del rescat: helicòpter, bombers, etc., per tant, si s'han de pagar els costos derivats per l'accidentat, o ho paga l'entitat que duu a la gent o la persona accidentada en el cas d'anar per lliure.

A més, si tens l'assegurança i el passa alguna cosa pots anar al especialista directament sense tindre que passar pel metge de capçalera, ja que el segur et dona eixa possibilitat.

Pense que el GMV com a entitat responsable de la gent que porta en les activitats ha de cobrir-se les espatlles cosa normal i comprensible.

Visca la muntanya!!!!

Anònim ha dit...

Sempre hem pujat gratis, però hi ha gent que cobra de tot.